Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Wateringen, 17 augustus 2003

WATERPOP 2003 WEDEROM SUCCESVOL

De 26ste editie van Waterpop 2003 is gisteravond succesvol afgesloten. Met prachtig festivalweer konden 25.000 bezoekers genieten van de diverse bands en theateracts. Autopech zorgde ervoor dat de Herb Spectacles geen optreden konden verzorgen. De backstage-band Cascada heeft het gat in de programmering kunnen opvangen.

Daar zaten Johan, Erminia en Arturo van de band Cascada opeens op podium 1 voor duizenden bezoekers, in plaats van op het rustige backstage-terrein. De organisatie vroeg hen te hulp, omdat de Herb Spectacles door autopech geen optreden konden geven. Zodoende kon het publiek toch onder het genot van Flamenco-muziek genieten van het avondmaal.
De Deense band Baal is door de uitval eerder het podium opgeklommen en heeft een geweldige set gespeeld.

Grechko¹s Doll opende om 13.05 uur officieel het festival en trok tot hun eigen verbazing al veel bezoekers. De winnaar van de Waterprooffinale zette een strak optreden neer en de vroege vogels werden beloond met raketijsjes, die door de muzikanten enthousiast het veld werden ingegooid.

De theateracts zorgden voor veel opschudding; mensen werden o.a. verrast door koeien, grote dansende poppen en marsmannetjes.

Na de negen afwisselende goede bands, zette ook Postmen een uitstekende show neer. Op het veld werd flink gedanst en meegezongen.
De Engelse sensatie The Darkness sloot het festival af; het zal niet lang duren en de rest van Nederland is in de ban van deze glamourband.

Tot slot kon het publiek vanouds genieten van het siervuurwerk.
Kortom; we kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Waterpop 2003!

Voor meer informatie: www.waterpop.nl