Lekstroom 14.00 uur

Utrecht 17-8-2003 - Persberichten district Lekstroom

Rijden onder invloed
IJSSELSTEIN Zaterdagavond heeft de politie een vrouw op de Hogebiezendijk aangehouden in verband met rijden onder invloed. Door getuigen was omstreeks 22.30 uur gezien dat de auto geen licht voerde en over de weg zwalkte. De bestuurster, een 75-jarige vrouw uit IJsselstein, bleek onder invloed van alcohol te zijn (440 ug/l) en kreeg een rijverbod van drie uur opgelegd.

Poging ramkraak
VIANEN In de nacht van zaterdag op zondag hebben onbekend gepoogd in te breken in een winkel aan de Vijfheerenland door middel van een ramkraak.

Tussen zaterdag 17.00 uur en zondag 01.30 uur hebben onbekenden met behulp van een voertuig geprobeerd toegang te krijgen tot het pand. Dit is niet gelukt en de daders zijn zonder buit vetrokken. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Snelheidsduivel
NIEUWEGEIN In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een man aangehouden op de Rijksweg A2 in verband met overtreding van de snelheid.
Omstreeks 03.30 uur zagen agenten de man, 26 jaar uit Stuttgart (D) met hoge snelheid rijden en zetten de achtervolging in. De snelheid werd na correctie gemeten op 173 km/u. De man kon na betaling van een beschikking van 600 Euro zijn weg weer vervolgen.