Politie Rijn & Venen 14.00 uur

Utrecht 17-8-2003 - Persbericht district Rijn & Venen

Tasjesroof
MAARSSEN Zaterdagmiddag vond een tasjesroof plaats op de Boomstede. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 13.20 uur werd een 35-jarige vrouw uit Utrecht van haar tas beroofd terwijl ze op haar snorfiets in de tunnel tussen de Boomstede en de Fazantenkamp reed. Ze werd daarbij ingehaald door een scooter met daarop twee jongens in de leeftijd van 16-20 jaar die haar tas uit haar mandje pakten. De portemonnee van de vrouw werd later in een sloot aan de Fazantenkamp teruggevonden. Een onbekend gebleven vrouw zag twee jongens op een scooter de portemonnee weggooien. De politie verzoekt deze vrouw en andere getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Rijn & Venen via telefoonnummer 0900 8844.

Ramkraak
MONTFOORT Zaterdagavond vond in een bedrijf aan de Waardsedijk-Oost diefstal plaats door middel van ramkraak. Het voertuig waar dit mee gebeurde werd later in De Meern aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 22.45 uur hebben onbekend daders met een auto de rolluik van het bedrijf geramd. De klap werd door een getuige opgemerkt en deze is achter de verdachte(n) aangereden. De getuige raakte de auto bij De Meern uit het zicht. De gealarmeerde politie zocht vervolgens in de omgeving verder en trof de auto zonder inzittenden aan op de Prinses Margrietlaan. De auto bleek gestolen te zijn. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Rijn & Venen via telefoonnummer 0900 8844.