Binnensticht, 14.20 uur

Utrecht 17-8-2003 - Persberichten district Binnensticht

Diefstal met geweld

ZEIST Een 14-jarige jongen uit Zeist is zaterdagmiddag rond 17.00 uur door twee jongens op een fiets beroofd. De 14-jarige stond met een vriendje op het Griffensteijnseplein te spelen met supersoakers (waterpistolen). Plotseling kwamen er twee jongens op een fiets langs die de supersoaker van de jongen wilden afpakken en er ontstond een woordenwisseling. Vervolgens stompten de ombekend gebleven jongens de 14-jarige in zijn maag en gingen er met het apparaat vandoor. De politie stelt een onderzoek in.

Ongeval met letsel

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Een 44-jarige man uit Leersum is zondagochtend rond 03.50 uur gewond geraakt nadat hij met zijn snorfiets ten val kwam. De man reed over de Hoofdstraat en wilde en fietser inhalen. Hij had echter niet gezien dat er een opstaand randje in de weg zat. Hierdoor schoof de man onderuit en liep daarbij diverse verwondingen en vermoedelijk breuken op. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Met alcohol op achter het stuur

ZEIST Een 28-jarige inwoner van Veenendaal is zondagmorgen rond 04.20 uur aangehouden nadat hij betrapt was op het rijden onder invloed van alcohol. De man viel op door zijn rijgedrag. Op het politiebureau bleek hij teveel gedronken te hebben (535 ug/l). Er is proces verbaal opgemaakt en de man kreeg een rijverbod van vijf uur.

Op de Slotlaan werd zondagmorgen rond 04.40 uur een 24-jarige Utrechter betrapt op het rijden onder invloed (575 ug/l). De man raakt hierdoor zijn rijbewijs kwijt. Er is proces verbaal opgemaakt.