17/8 Aa en Dommel

Boxtel 17-8-2003 -

MAN WORDT ONWEL EN RIJDT TEGEN BOOM, Boxtel

Een 60-jarige automobilist uit Boxtel is zondagmorgen om het leven gekomen. De man is vermoedelijk onwel geworden en daardoor met zijn auto tegen een boom gereden op de Koevoortseweg in zijn woonplaats.

INBREKER OVERLOPEN, Berlicum

De 42-jarige bedrijfsleider van een winkel aan de Kerkwijk in Berlicum heeft zaterdagavond een inbreker overlopen. De bedrijfsleider was die avond aan het werk in de winkel toen hij de inbreker zag. Die was bezig de kassalade leeg te halen. De bedrijfsleider sloot alle deuren en waarschuwde de politie. Die arriveerde snel, maar helaas bleek de inbreker via een ingegooid raam weer verdwenen te zijn. De dader heeft een geldbedrag weten buit te maken.

BELEDIGING, Sint-Oedenrode

Een 16-jarige inwoner van Rosmalen is zaterdagnacht aangehouden op de Markt in Sint-Oedenrode. De jongen beledigde agenten meerdere malen die daar bezig waren met een controle. Hij is later die nacht naar huis gestuurd. Hij zal worden voorgedragen voor een alternatieve straf.

RIJDEN ONDER INVLOED, Liempde, Vught, Boxtel

Een 18-jarige automobilist uit Eindhoven werd zaterdagnacht op de A2 betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod en een boete van 190.


---

De politie betrapte zaterdagnacht een 57-jarige automobilist uit Vught op het rijden onder invloed op de Kapellaan in zijn woonplaats. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.


---

Een 28-jarige inwoner van Boxtel viel op de Eindhovenseweg in zijn woonplaats door de mand. Ook hij kreeg een rijverbod en een boete van 190.