Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 13 augustus 2003

VENTWEG WIELEWAAL
START RIOOLVERVANGING EN HERINRICHTING

Op maandag 18 augustus aanstaande wordt gestart met de rioolvervanging en de herinrichting van de ventweg van de Wielewaal. De herinrichting zal tot 22 november gaan duren. De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de verharding en het vervangen van de riolering. Verder wordt de (puin)fundering aangebracht en zal er een nieuwe verharding worden aangelegd.

Om de bereikbaarheid van de ventweg zo lang mogelijk te handhaven en de loopafstanden naar de woningen zo kort mogelijk te houden, worden de werkzaamheden in de volgende drie fases uitgevoerd:

Fase 1: ventweg (huisnummer 2 tot de Sternstraat); Fase 2: ventweg (Stern- tot de Kievitstraat);
Fase 3: ventweg (Kievitstraat tot de Nuenenseweg).

We zullen in fase 1 starten met het opbreken van de verharding en het aanleggen van de riolering. Als deze werkzaamheden zijn afgerond, volgt dezelfde procedure voor fase 2 en 3. De werkvakken zullen worden opgesteld voor al het gemotoriseerd verkeer zodra de betreffende werkfase is afgerond.

Tijdens de rioleringswerkzaamheden wordt vóór de woningen een voetpad van tenminste 3 tegels breed gehandhaafd, tot het nieuwe trottoir wordt aangelegd.

MEER INFORMATIE
Mocht u naar nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer W. van Dijk van de afdeling Gemeentewerken. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 2893971.