Ingezonden persbericht

WebmasterCity.nl wil webmasters verenigen en ondersteunen


HAARLEM, 18 augustus 2003 -- Na een maandenlange voorbereiding heeft Webguru v.o.f. de portal WebmasterCity.nl gelanceerd. Het doel van deze nieuwe portal is het in contact brengen van webmasters om kennis en ervaringen te delen.

Webguru v.o.f. ontwikkelde in de afgelopen maanden al vaker diensten voor webmasters. Deze diensten, waaronder Enquete.be, Messageboard.nl en Linkcounter.be, worden gekoppeld aan de portal WebmasterCity.nl om deze ingeschreven webmasters bij elkaar te brengen. Deze duizenden webmasters (stand 18-08-2003: >15.000) kunnen allemaal gratis gebruik maken van WebmasterCity.nl en de diensten die daaraan gekoppeld zijn.

Enkele belangrijke diensten die WebmasterCity.nl biedt aan haar bezoekers:

* Verschillende soorten forums: discussiëren over specifieke onderwerpen
www.WebmasterCity.nl
* Woordenboek met alle relevante termen voor webmasters
Woordenboek.WebmasterCity.nl
* Grote linkdatabase met resources voor webmasters
Links.WebmasterCity.nl
* Tools voor webmasters om bepaalde zaken te vergemakkelijken
Tools.WebmasterCity.nl
..en ook is er nieuws, handleidingen en artikelen te vinden
---
Websites als Javascript.nl, phpBB.nl en Sql.nl zijn al gekoppeld aan WebmasterCity.nl en binnenkort volgen er meerdere websites die onder de vlag van WebmasterCity.nl verder zullen gaan.

Volgens Cornelis Parlevliet van Webguru v.o.f. is het mogelijk om voor 2004 meer dan 10.000 geregistreerde webmasters te mogen ontvangen op de portal. Om dit te bewerkstelligen zullen er steeds meer nieuwe diensten aan gekoppeld gaan worden. De ontwikkeling van nieuwe services moet worden gefinancierd uit inkomsten van adverteerders.

Website hulp voor leken en professionals - kennis delen en opdoen - meer bezoekers op website - uitleg begrippen in woordenboek - Uitgebreide links naar andere webmaster gerelateerde websites.



Ingezonden persbericht