UDC

High Quality Xtra Large

Op 18 oktober a.s. organiseert UDC, eventorganisator uit Purmerend en bekend van events zoals Dance Valley, Impluz, 4-elements, Concept en HQ, de langverwachte Xtra Large Edition van HQ. HQ is één van de langstlopende clubavond van Nederland en de HQ XL Edition is de bekroning van de lange historie van deze avond.

HQ staat voor HIGH QUALITY hardhouse music met residents zoals Tom Harding en JP. De clubavond heeft door de jaren heen een grote schare vaste bezoekers opgebouwd en tijdens Dance Valley waren er 25.000 bezoekers te vinden bij de speciale HQ-stage.

De hardhouse stroming is op dit moment verreweg de populairste stroming en organisator UDC is er van overtuigd dat met het neerzetten van dit event, gevolg word gegeven aan de lang gekoesterde wens van alle HQ-liefhebbers om de avond te beleven in de vorm van een full-scale event. De HQ Xtra Large Edition zal georganiseerd worden in Ahoy Rotterdam.

Met een sublieme line-up en een spectaculaire sounds & FX zal menig hart van de harddance liefhebbers sneller gaan kloppen. Gekozen is voor het back-2-back draaien waarbij de DJs tegen elkaar draaien.
UDC bied de bezoekers met deze opzet veel waar voor hun geld; het publiek word getrakteerd op een dubbel aantal DJ, i.p.v. de gebruikelijke enkele sets.
De organisatie verwacht met een capaciteit van 12.500 bezoekers een uitverkocht huis.

Line up Details: - Charlotte Birch, Tom Harding, Yoji Biomehanika, JP, Fausto, Flutlicht, S.H.O.K.K, Organ Donors (Decks & FX), Uberdruck, Don Diablo, Isaac and Danny D...

Voor meer info kunt U terecht op www.hqparty.nl

Lokatie Ahoy Rotterdam
Datum 18 oktober 2003
Prijs Eur 35
Tijd 21.00 tot 07.00
Voorverkoop Ticketservice Nederland en de bekende voorverkoopadressen

NOOT VOOR REDACTIE,