Gemeente Dongen


Inzet van vrijwilligers tijdens Zomerspelen onder de aandacht 14/8/2003 17:10
Staatssecretaris Ross bezoekt Dongense Zomerspelen Op maandag 18 augustus 2003 brengt staatssecretaris Ross van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en sport (VWS) een werkbezoek aan de Dongense Zomerspelen. Van 14.00 tot 17.00 verblijft zij in Dongen. Tijdens dit bezoek wil de secretaris kennis nemen van de organisatie en uitvoering van kinderactiviteiten. Er wordt specifiek gekeken naar de bijdrage die jonge vrijwilligers tijdens dit evenement leveren.
Het werkbezoek bestaat uit: een welkom, een rondleiding langs de kinderactiviteiten en een gesprek met genodigden. Tijdens het bezoek zijn afgevaardigden aanwezig van: het ministerie van VWS, de Dongense Jeugdraad en de gemeente Dongen. Vanuit de gemeente Dongen nemen burgemeester Hans van Brummen, wethouder Piet Panis en Bert van Helvoirt, diensthoofd Welzijn, deel aan het werkbezoek.

Noot voor de pers
U bent van harte uitgenodigd op 18 augustus bij het werkbezoek van staatssecretaris Ross aanwezig te zijn. Vanaf 14.00 uur bent u welkom in De Pijp, Past Dirvenstraat 9 in Dongen.