Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N



POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE


18 augustus 2003


Putten-ongeval

Een 41-jarige man uit Voorthuizen is op zondag 17 augustus gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in een bedrijf aan de Industrieweg in Putten. De man was met zijn arm vast komen te zitten in een machine. Hierdoor raakte zijn arm ernstig gewond.
De man is per ambulance overgebracht naar het St Jansdalziekenhuis.
De arbeidinspectie is ingeschakeld.



Hierden- Diefstal uit woning


Een 79- jarige man uit Hierden deed zondag 17 augustus aangifte van diefstal uit zijn woning. De diefstal is gepleegd op zondag 17 augustus tussen 14.00 uur en 14.45 uur. De bewoners waren toen een stukje wandelen. De daders zijn de woning binnen gekomen door een raam open te breken. Toen de daders de woning binnen waren hebben zij die doorzocht. Uit de woning hebben de inbrekers geld meegenomen.


Nunspeet- diefstal uit bedrijf

Een 39- jarige man uit Hulshorst deed zondag 17 augustus aangifte van diefstal uit een bedrijf aan de Harderwijkerweg in Nunspeet. De diefstal is gepleegd tussen zaterdag 16 augustus 07.30 uur en zondag 17 augustus 13.00 uur. De daders zijn door een raampje het bedrijf binnen gekomen en hebben vervolgens het hele pand doorzocht. Uit de winkel worden twee printerservers en geld vermist. Het totale schadebedrag is niet bekend.





038-375 10 50
---- --