Gemeente Soest

Feestelijke presentatie ontwerp park groot succes

Zaterdag 16 augustus presenteerde de gemeente Soest op feestelijke wijze het ontwerp van het buurtpark. Zo'n 450 bewoners en toekomstige bewoners van de Boerenstreek lieten zich informeren over het ontwerp. Het ontwerp voor het park is tot stand gekomen in overleg met bewoners. De gemeente Soest is trots op de plannen en de totstandkoming ervan, want ze heeft mooi groen, participatie en betrokkenheid van bewoners hoog in haar vaandel staan. Tijdens de feestelijke middag gaven leden van de belanghebbendengroepen, raadsleden en medewerkers van de gemeente Soest uitgebreid informatie over hoe het ontwerp van het park en het natuurgebied tot stand zijn gekomen. Met diverse maquettes werd het gewenste eindbeeld van het park en het natuurgebied tentoongesteld. Een expositie en verschillend kaartmateriaal gaven de bezoekers een goed beeld van de plannen.

Expositie
In de hal van het gemeentehuis is een expositie ingericht over het buurtpark in de Boerenstreek. De maquettes zijn onder meer te zien.

Naam
Ook staat er de ideeënbus waar mensen een naam voor het park in kunnen gooien. De beste inzender wint.........en die naam krijgt het park!

Lees verder..

---