Politie Gelderland-Midden

Arnhem, taxichauffeur overvallen
Publicatiedatum: 18-08-2003

Een 65-jarige taxichaufeur is zondagochtend 17 augustus omstreeks kwart over 5 overvallen door drie klanten, die hij meenam vanaf het Gele Rijdersplein. Het drietal wilde afgezet worden in de wijk De Laar. Ter hoogte van de Millweg kreeg de taxichauffeur ineens een vuurwapen op zijn hoofd gezet en werd hij bij zijn keel gepakt door de man die achter hem zat. De man die naast hem zat maakte de zakken van zijn jasje leeg, zette de mobilofoon uit en pakte de autosleutels er uit.
De overvallers vertrokken te voet, richting Tilburgweg, met medeneming van mobiele telefoon en een portemonnee met inhoud.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


---

Duiven - huisvredebreuk
Publicatiedatum: 18-08-2003

Een 30-jarige inwoner van Duiven riep in de nacht van zondag op maandag de hulp van de politie in nadat hij een ongenode gast in zijn huis had aangetroffen. De Duivenaar schrok rond half vijf 's nachts wakker omdat er een vrouw naast hem lag. De vrouw bleek een 29-jarige kennis uit Drachten te zijn waar de Duivenaar een kortstondige relatie mee had gehad. De vrouw was via een schutting aan de achterzijde van de woning van de Duivenaar via het slaapkamerraam naar binnen geklommen en vlijde zich in bed naast de Duivenaar. Die was uiteindelijk niet gecharmeerd van dit bezoekje en waarschuwde de politie. Agenten verwijderden de vrouw uit de woning van de Duivenaar, die overigens afzag van aangifte wegens huisvredebreuk.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606