Ingezonden persbericht

Persbericht

DELT ICT Services ontwikkelt
Nederlands talige versie voor Documentum

Documentum Signature Partner tekent lokalisatiecontract voor Nederlandstalige markt

Eindhoven - 18 augustus 2003 - DELT ICT Services - een Benelux technologiedienstverlener gespecialiseerd in document- en content management oplossingen met de Documentum software - neemt deel aan het Partner Localization Program van Documentum, een toonaangevende leverancier van Enterprise Content Management (ECM)-oplossingen. Het Nederlandse DELT ICT Services ontwikkelt de Nederlandse versies van de Documentum-Webtopproducten in het kader van dit programma voor lokale Documentum-producten.

Documentum Partner Localization Program
Gekwalificeerde partners van Documentum krijgen via het Partner Localization Program ondersteuning voor het aanpassen van de producten aan de eigen taal. Nieuwe lokale versies kunnen hierdoor sneller worden ontwikkeld, waardoor de aanwezigheid van Documentum in andere regio's wordt gestimuleerd. Het programma is onlangs geïntroduceerd bij de huidige partners van Documentum. Op dit moment zijn reeds zeven taalpakketten beschikbaar voor het Documentum 5 ECM-platform: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans en Spaans. In deze zeven talen kunnen gebruikersinterfaces voor klanten en documentatie gelijktijdig worden aangemaakt.

"We hebben de Nederlandstalige markt de afgelopen jaren de waarde van het Documentum ECM-platform voor grote en middelgrote ondernemingen kunnen laten zien", aldus Hans Zwartjens, managing director van DELT Benelux. "Door de toenemende hoeveelheid klanten is ook de vraag naar een Nederlandstalige front-end van de software gegroeid. Als Documentum Signature Partner hebben wij diepgaande kennis van de software. Daardoor kunnen we een Nederlandse gebruikersinterface ontwikkelen die voldoet aan de eisen van huidige en nieuwe Documentum-klanten in het Nederlandse taalgebied. We zijn dan ook verheugd over het feit dat we een lokale versie van de Documentum-software hebben mogen ontwikkelen voor deze regio. De software is per heden beschibaar voor alle Documentum gebruikers."

"DELT heeft zich de afgelopen jaren bewezen als waardevolle partner in Nederland", aldus John Pomeroy, vice president, Northern Europe bij Documentum. "We zijn verheugd dat ze dit voortzetten met hun deelname aan ons Partner Localization Program."

"Documentum's Partner Localization Program biedt ondersteuning voor partners die snel en eenvoudig lokale versies willen kunnen aanbieden", aldus Jessica Roland, group product manager bij Documentum International Product Operations. "Hierdoor ontstaat er een kortere introductietijd voor regio's waar Documentum geen directe ondersteuning biedt voor lokale aanpassingen."

Extra meertalige ondersteuning
Naast de Language Packs is Documentum de eerste en enige content management-leverancier die ingebouwde ondersteuning biedt voor meertalige 'content delivery'. Hierdoor kunnen organisaties content aanbieden in een vooraf ingestelde tweede taal wanneer deze niet beschikbaar is in de gevraagde taal. Documentum 5 biedt eveneens volledige ondersteuning voor de Unicode universele karakterset, waarmee organisaties gebruikers wereldwijd de mogelijkheid kunnen bieden content en elke mix van talen te creëren, beheren, aanbieden en archiveren vanuit een repository.

DELT ICT Services bv, Postbus 7187, 5605 JD EINDHOVEN. Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911. www.delt.nl

Over DELT ICT Services BV
DELT ICT Services BV / BVBA is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer als als hoofdaannemer. DELT ICT Services heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. DELT ICT Services is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux.
Als officieel Documentum partner levert DELT tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerders-opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. DELT ICT Services werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is DELT vaak nauw betrokken bij het Documentum "new-product test- en release programma". Hierdoor kan DELT zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van DELT ICT Services halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum.