Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

NATO HQ BEHEERT WEBCONTENT MET MEDIASURFACE

Hilversum, 18 augustus 2003 ­ Mediasurface maakt bekend dat NATO HQ voor het beheer van zijn websites heeft gekozen voor Mediasurface Content Management-software. Deze keuze was het resultaat van een zorgvuldig inkoopproces dat startte in de zomer van 2002. De websites van NATO HQ ­ waaronder www.nato.int - publiceren informatie in verschillende talen, van Albanees tot Oekraïens.

NATO HQ zocht een oplossing waarmee aangewezen personen zelfstandig content aan de websites konden toevoegen. Met als doel informatie zonder knelpunten en misverstanden te zenden van hen die weten naar hen die het moeten weten. Mediasurface biedt NATO HQ een gebruikersvriendelijke interface en een krachtig toegangsrechten-model.

Lawrence Flynn, CEO van Mediasurface, verwelkomt de nieuwe klant: "We zijn blij dat we de kans krijgen zo'n 'high profile' organisatie te mogen ondersteunen in zo'n belangrijke periode. NATO HQ kan rekenen op de kracht van onze applicatie, de integriteit van onze oplossing en de professionaliteit van onze mensen."

Over NATO
De North Atlantic Treaty Organisation (NATO) is een samenwerkingsverband tussen negentien landen in Noord-Amerika en Europa dat de doelstellingen nastreeft uit de North Atlantic Treaty, die is getekend op 4 april 1949. Volgens de Treaty is de belangrijkste taak van de NATO het bewaken van de vrijheid en veiligheid van de lidstaten met politieke en militaire middelen. Meer informatie is te vinden op www.nato.int.

Over Mediasurface
Mediasurface is een Europees leverancier van enterprise content management software voor beheer van dynamische websites en nieuwe digitale netwerken. Mediasurface 4.5 biedt klanten vanuit het standaardproduct een grote hoeveelheid content management functionaliteit. Bovendien is Mediasurface 4.5 eenvoudig te integreren met bestaande systemen door het gebruik van het Infrastructure Ready(tm) concept. De ingebouwde kennismanagement functionaliteit zorgt ervoor dat medewerkers op effectievere wijze content kunnen beheren en gebruikers eenvoudiger en sneller de gewenste informatie kunnen vinden. In de praktijk heeft Mediasurface bewezen ruime ROI en een korte 'time to benefit' te hebben doordat het systeem zeer snel in gebruik te nemen is.

Mediasurface heeft het hoofdkantoor in Engeland en is actief in Europa en de Verenigde Staten. De software en diensten van Mediasurface vormen de basis voor meer dan 300 websites van klanten in Europa en de V.S. Tot de klantenkring van Mediasurface in de Benelux behoren toonaangevende organisaties als Academisch Ziekenhuis Groningen, AEGON, Baan, Claritas, Consumentenbond, Gasunie, GTI, Holland Casino, Kluwer Academic Publishers, Leids Universitair Medisch Centrum, NATO, Triodos Bank, Van Dale Lexicografie en VNU Business Publications. Meer informatie is te vinden op http://www.mediasurface.nl. Het telefoonnummer van Mediasurface Benelux is +31 (0)35 6257890.

Meer informatie voor de redactie:
Mediasurface B.V.
Arjen van den Akker
Tel. 035 6257890
GSM 06 51604191
arjen.van.den.akker@mediasurface.com

Potters PR
Monique Potters
Tel. 0345 501595
GSM 06 28 88 96 32
monique@potterspr.nl