BOVAG


Van Eck nieuwe secretaris afdeling Autoverhuur Ledenassociatie

18 August 2003

BOVAG heeft Arjen van Eck benoemd als nieuwe secretaris van de afdeling Autoverhuur Ledenassociatie (AVL). Per 1 oktober volgt hij in deze functie Arnoud Koedijk op.

Van Eck (25) werkt als beleidsmedewerker al sinds 1999 bij de BOVAG-afdeling Auto Bedrijven Associatie (ABA), de merkonafhankelijke autobedrijven binnen BOVAG. Daar voerde hij onder meer het secretariaat voor diverse vakbesturen. Zijn opleiding aan de IVA in Driebergen vulde hij aan met diverse opleidingen, zoals NIMA-B.

Arjen van Eck begint op 1 oktober met zijn werk voor de afdeling Autoverhuur Ledenassociatie. Huurautos kunnen wezenlijk bijdragen aan het oplossen van knelpunten in de mobiliteit. Het ondersteunen van de AVL-leden om politiek en markt te overtuigen van de meerwaarde van huurautos, is een uitdaging die ik graag oppak!, aldus de nieuwe secretaris.

Arnoud Koedijk blijft werkzaam bij BOVAG, als beleidsmedewerker bij het stafbureau.

De afdeling Autoverhuur Ledenassociatie van BOVAG vertegenwoordigt zon 730 autoverhuurlocaties, met ruim 60.000 huurautos en een gezamenlijke omzet van 535 miljoen euro.