Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout (18/8)

Oosterhout, maandag 18 augustus 2003

Winkeldiefstal
KAATSHEUVEL: Medewerkers van een supermarkt hielden op 18 augustus omstreeks 11.30 uur een 33-jarige inwoonster uit Kaatsheuvel aan op verdenking van winkeldiefstal. Agenten brachten haar naar het politiebureau. Na verhoor is ze heen gezonden. De goederen werden terug gegeven aan de eigenaar. De politie maakt proces verbaal op.

Inbraak woning
LOON OP ZAND: Op maandag 18 augustus ontdekten buurtbewoners omstreeks 06.50 uur dat de garagedeur van een woning aan de Pagestraat open stond. Bij controle door de politie bleek dat de garagedeur open gebroken was en dat men verder getracht had de deur tussen de garage en de woning open te breken. De daders zijn vermoedelijk op de vlucht geslagen door het alarm in deze woning. De politie stelt een onderzoek in. Voor zover bekend werd er niets ontvreemd.

Man gewond na val van steiger
RAAMSDONKSVEER: Een 54-jarige man uit Dordrecht is maandag 18 augustus gewond geraakt na een val een steiger. Het slachtoffer was omstreeks 10.45 uur bezig met schilderwerkzaamheden bij een bedrijf aan de Karperweg op industrieterrein Dombosch. Door onbekende oorzaak viel hij van een steiger van circa 2.5 meter hoog. Hij heeft vermoedelijk rug/nekletsel opgelopen en is per ambulance vervoerd naar het Sint Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. De traumahelikopter is ook ter plaatse geweest. De arbeidsinspectie en de politie stellen een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

Poging inbraak bedrijf
RAAMSDONSKVEER: Op maandag 18 augustus 2003 kreeg de politie de melding dat men geprobeerd heeft in te breken bij een bedrijf aan de Oeverkruid. Tussen vrijdag 15 augustus 17.50 uur en zondag 17 augustus 09.50 uur is geprobeerd een ruit in te slaan, maar dat is niet gelukt.

Diefstal uit woning
RAAMSDONK: Op zondagavond 17 augustus werd ingebroken in een woning aan de Engelsewal. Uit de woning is een handtas en een telefoon ontvreemd.

Inbraak in auto
LAGE ZWALUWE: In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond in de Noord-Hollandlaan. De ruit is ingeslagen. Uit de auto werd een mobiele telefoon ontvreemd.

Diefstal bromfiets
WAALWIJK: Vanaf de Grotestraat werd uit een portiek een bromfiets gestolen. Het betreft een Puch Maxi, kleur blauw en voorzien van het verzekeringsplaatje TXF-210. Deze bromfiets was afgesloten met een kettingslot en is op zondag 17 augustus tussen 13.00 en 14.00 uur gestolen.

Poging tot inbraak in woning
OOSTERHOUT: Afgelopen nacht werd de bewoner van een woning aan de Langenhof wakker door een geluid uit de tuin. Toen hij naar buiten keek stond er een man op de vuilniscontainer. De man schrok waarschijnlijk en pakte het zonnescherm vast, waardoor dit gedeeltelijk naar beneden kwam. De man is op de vlucht geslagen.

Diefstal uit camper
OOSTERHOUT: In de vroege ochtend van maandag 18 augustus werd vanuit een camper op parkeerplaats Kalix Berna aan de A27 een laptop gestolen.

Bron: Connie Polak