Ingezonden persbericht

Sneller, beter en slimmer aan de slag met Formule PC-boekenreeks

Nieuwe serie computerboeken van Microsoft Press en AW Bruna

Schiphol-Rijk, 18 augustus 2003 - Microsoft Press en AW Bruna Uitgevers B.V. lanceren een nieuwe reeks PC-boeken voor mensen die het beginnerniveau zijn ontstegen en die graag méér willen halen uit hun PC en hun software. De boekenreeks 'Formule PC' staat vol met praktische tips en direct toepasbare informatie over onderwerpen die uiteenlopen van programmeren tot digitale fotografie. De eerste twee titels, 'Windows XP' en 'Webpagina's ontwerpen' liggen vanaf deze week in de winkel.

De Formule PC-boekenreeks is voor mensen die inmiddels weten hoe zij een computer moeten gebruiken en die nu graag leuke, nuttige en interessante dingen willen doen met hun PC en hun software. Daarbij optimaal gebruikmakend van de software, vandaar de ondertitel 'Sneller, Beter, Slimmer'; lezers leren niet alleen sneller taken uit te voeren, maar vooral ook om op een betere en slimmere manier datgene te doen dat zij graag willen.

De reeks verscheen eerder dit jaar in het Engels, dit jaar worden voorlopig vijf Nederlandstalige titels verwacht, waarvan de eerste twee deze week verschijnen. De titels 'PC's', 'Beginnen Programmeren' en 'Digitale Fotografie' zullen binnenkort volgen.

In de eerste titel, 'Microsoft Windows XP' worden de vele handige en leuke mogelijkheden uitgelegd die dit besturingssysteem biedt, zoals foto's e-mailen, CD's branden en het opzetten van een thuisnetwerk. In 'Webpagina's ontwerpen' leren gebruikers snel complete websites te maken, krijgt men basiskennis van HTML en vele tips en trucs voor het ontwerpen, publiceren en onderhouden van de site. Ook het gebruik van de programma's Word en FrontPage komt aan bod.

Bestelinformatie
Formule PC Microsoft Windows XP - ISBN:90-229-4854-4: EURO 24,95 Formule PC Webpagina's ontwerpen - ISBN:90-229-4853-6: EURO 24,95

De boeken zijn verkrijgbaar bij de erkende boekhandels en warenhuizen.

Meer informatie over de Formule PC boeken is te vinden op www.awbruna.nl/microsoft/index2.htm