Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Leo Kraaijenbrink met Fries Vierspan de lucht in

18/08/2003

Leeuwarden, 18 augustus 2003
Vierspanrijder Leo Kraaijenbrink en dressuuramazone Tineke Bartels zullen de grote trekpleisters zijn op het 36ste internationale concours hippique van Indoor Friesland. Zij presenteren shows die nog nooit eerder zijn vertoond. Tineke en haar dressuurpaard komt samen met het Fries Jeugdorkest in de piste. Een uniek optreden. Datzelfde geldt voor Leo Kraaijenbrink. Die wil elke show die hij eerder in het FEC te Leeuwarden verzorgde overtreffen. Spektakel van de bovenste plank.

Het bestuur van CSI Indoor Friesland ziet kans met extra inspanningen dit jaar weer een afwisselend en uitgebreid programma op te zetten. Met steun van bestaande en nieuwe sponsors, provincie Fryslân, de gemeente Leeuwarden en het FEC kan het niveau van voorgaande jaren worden gehandhaafd. Het prijzengeld voor internationale rubrieken blijft op peil en het showprogramma heeft weer een groot aantal aantrekkelijke onderdelen.

Op Indoor Friesland, van dinsdag 14 tot en met zaterdag 18 oktober, komen opnieuw alle facetten van de paardensport aan bod. Landelijke ruiters, internationale springers, dressuur, aangespannen rubrieken en een kindermiddag die niet zal onderdoen voor andere jaren. De toppers van het programma zijn twee shows speciaal gemaakt voor Indoor Friesland. De eerste is een uniek optreden van dressuuramazone Tineke Bartels samen met het Fries Jeugdorkest en de tweede is Leo Kraaijenbrink met het Fries Vierspan.