VBO

Woonportal gaat ADSL aanbieden

De VBO Makelaar werkt samen met ADSL aanbieders.

Nederlands snelst groeiende woonportal www.vbo.nl heeft een samenwerking gesloten met 4 aanbieders van ADSL verbindingen in Nederland.

Het betreft XS4All, Freeler, InterNlnet en CAS Internet. De samenwerking is tot stand gekomen via het landelijk opererende installatiebedrijf Cable 1 uit Arnhem die voor de verschillende aanbieders de installaties bij de consumenten thuis verzorgt.

Ron Teelen, commercieel directeur van Cable 1:Wij waren op zoek naar mogelijkheden om de producten van onze klanten onder de aandacht te brengen bij de consument. Door dit via een woonportal te doen bieden we ADSL aan voor consumenten tijdens het verhuisproces. De woonportal van de VBO Makelaars kan ons in dat opzicht prima accommoderen.

Het aanbieden van ADSL op onze woonportal is een extra service voor de bezoeker. Het is een volgende stap in de zich steeds verder uitbreidende functionaliteit van deze woonportal. De beschikbaarheid van ADSL is postcode gerelateerd en dus prima te combineren met het altijd actuele aanbod van de VBO Makelaars op de site, zegt Gerben Nijmeijer van VBO.nl.

De portal www.vbo.nl is ontwikkeld rondom de verschillende beslissingsmomenten die samenhangen met het door de consument zoeken naar, aanschaffen van en verkopen van een huis. www.vbo.nl is dusdanig opgezet dat over al deze fasen informatie wordt geboden.

Op VBO.nl wordt het huizenaanbod getoond van VBO Makelaars. VBO Makelaars is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De bijna 800 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO Makelaar gehouden aan een gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege.

VBO.nl is een samenwerkingsverband tussen VBO Makelaars en Housenet. Housenet verzorgt Internetdiensten, specifiek voor de markt van makelaars in onroerende goederen.

Contactpersoon voor de pers:

Gerben Nijmeijer
g.nijmeijer@housenet.nl

Stichting VBO.nl
Marketing 19
6921 RE Duiven
Telefoon (026) 443 30 00

18 aug 03 17:05