Gemeente Son en Breugel


Milieuvergunningen 20 augustus
Publicatiedatum: 18-08-2003

Melding artikel 8.40 Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij kennis hebben genomen van de volgen-de meldingen:

Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer:

MeubelSuper Ekkersrijt BV aan Ekkersrijt 4005 in Son; detailhandel in woninginrichting.
De melding betreft het van toepassing worden van het besluit op het reeds opgerichte bedrijf.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Verleende milieuvergunning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een milieuvergunning hebben verleend aan:

Van den Anker aan Ekkersrijt 1411 in Son.

De beschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 21 augustus tot 2 oktober 2003 ter inzage bij de sector grondgebiedzaken, Europalaan 2, tijdens openingstijden. Desge-wenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Wij maken u er op attent, dat de beschikking ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd is.

Ingevolge de artikelen 20.1, eerste lid, 20.6 en 20.7 van de Wet milieubeheer staat van 21 augustus tot 2 oktober 2003 beroep open voor:
a. degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;
b. de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit; c. degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

d. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Wet milieubeheer
Ontwerpmilieuvergunning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn een milieuvergunning te verlenen voor:

Stirling Cryogenics & Refrigeration B.V. Science Park Eindhoven Ekkersrijt 5003 in Son.
De aanvraag betreft het oprichten en in werking hebben van het bedrijf voor cryogene koelmachines.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 21 augustus tot en met 17 september 2003 ter inzage bij de sector grondgebiedzaken, Europalaan 2, tijdens openingstijden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Tot en met 17 september 2003 kan een ieder schriftelijk bedenkingen bij het college van burgemeester en wethouders inbrengen. Ook kunnen in de genoemde periode mondeling bedenkingen worden ingebracht. Hiervoor zal een bijeenkomst worden vastgesteld na afspraak, telefoon 491471. Wie bedenkingen inbrengt, kan verzoeken dat zijn persoonlijke gegevens niet worden vermeld.