Ingezonden persbericht


Design Online

Duizenden designtoppers onder een virtueel dak

De website voor designliefhebbers

De website van DesignMatcher.com is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers en verzamelaars van 20ste eeuw design. Je vindt er uitgebreide informatie over meer dan 2.000 van de mooiste en spannendste meubels uit de vorige eeuw. Productbeschrijvingen ondersteund door meer dan 6.000 fotoâs, achtergrondinformatie en biografieën over ruim 900 ontwerpers staan garant voor veel bladerplezier.

Het unieke van deze site is het matching systeem waarmee automatisch vraag & aanbod bijeengebracht wordt.

Door de combinatie tussen de portal en marktplaats zie je al bladerend door de DesignGallery in één oogopslag het actuele aanbod. Nergens op internet is informatie over design en het actuele aanbod zo bijeen gebracht als op www.designmatcher.com. Het is een must voor elke designliefhebbers.

Actueel design nieuws in je mailbox

Met de nieuwsrubriek en agenda wordt je als designliefhebber / verzamelaar op de hoogte gehouden over tentoonstellingen, exposities, beurzen en het actuele nieuws uit de wereld van design. Je kunt je abonneren op de gratis DesignAlert en ontvang maandelijks het laatste nieuws automatisch in je mailbox (klik hier voor een recent voorbeeld).

Designmeubels (ver)kopen

Op de online marktplaats brengen zowel particulieren als dealers vraag en aanbod advertenties online. Het matching systeem brengt op interactieve wijze vraag & aanbod samen. Per e-mail ontvang je een zgn. MatchMail zodra een match tot stand is gekomen.

Hoe werkt het?

Als je het meubel van je keuze hebt gevonden op de marktplaats, hoef je alleen maar op 'reageer' te klikken. De contactgegevens van de advertentie-eigenaar worden gratis per e-mail verstuurd, waarna je contact kunt opnemen voor een kijkafspraak. Vanzelfsprekend kan je ook zelf een vraag of aanbod advertentie online plaatsen. Voor ⬠25,- heb je dan binnenkort jouw designmeubel in huis of heb juist jouw oude meubel verkocht.

Extra design diensten
Naast het matchen van vraag & aanbod is een leuke gratis service de 'wil-ik' en 'heb-ik' functie. Hiermee kan je een eigen DesignGallery aanmaken van alles wat je mooi vindt of al bezit. Optioneel ontvang je een MatchMail als het meubel via de marketplaats te koop is of gevraagd wordt. Met deze gratis Find4Me service hoef je nooit meer een buitenkans te missen.

Probeer het zelf!

ref 5292, redactie@nieuwsbank.nl, Nieuwsbank B.V. interactief Nederlands persbureau (INP)

Zoek in de DesignGallery je favoriete meubel op en selecteer 'wil-ik' of 'heb-ik' uit het linker submenu. Via Mijn Pagina wordt het overzicht getoond, waar je ook alle gegevens eenvoudig kunt wijzigen.

Als u vragen heeft vernemen wij die graag. Ook suggesties en opmerkingen zijn welkom. Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 0031 6 1092 1976.

Met vriendelijke groeten,
DesignMatcher.com

Rik Krispijn
Oprichter

DesignMatcher.com, de design portal en marktplaats voor exclusieve designmeubels Tripstraat 91 ⢠2571 DA Den Haag ⢠070 360 28 99 ⢠info@designmatcher.com ⢠Kvk 27194700