Ingezonden persbericht


Plantronics .Audio 80: een computerheadset voor onderweg

Hoofddorp (Nederland), 18 augustus 2003 Vanaf vandaag is de .Audio 80 beschikbaar, een opvouwbare computerheadset van Plantronics die speciaal is ontwikkeld voor de mobiele consument. De headset is eenvoudig te transformeren tot een klein pakketje dat makkelijk in tas of jas kan worden opgeborgen.

De zachte draaibare oorkussens zorgen ervoor dat de headset comfortabel is en blijft, ook na urenlang gebruik. De .Audio 80 beschikt tevens over ingebouwde volume- en mute-regeling en een microfoon van topkwaliteit. De headset is hierdoor uitstekend geschikt voor Internet-telefonie, spraakherkenning en het luisteren naar muziek.

Beschikbaarheid
De Plantronics .Audio 80 kost ¤ 45,22 (inclusief BTW). Meer informatie over verkoopadressen is te vinden op: www.pcheadsets.nl.

Plantronics
Plantronics levert wereldwijd headsets aan telefoonmaatschappijen en zakelijke afnemers. Plantronics, Inc. is opgericht in 1961 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. De onderneming is beursgenoteerd (NYSE:PLT) en is gevestigd in 19 landen. Er werken in totaal 2300 mensen. Plantronics producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van erkende Plantronics marketingpartners. Plantronics headsets worden veelvuldig gebruikt bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden ´One small step for man...´ in 1969 naar de aarde via een Plantronics headset.

Plantronics is in Nederland bereikbaar op (0800) 752 68 76. In België en Luxemburg op (00800) 75 26 87 66. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.


---

Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong B.V.
Yvon Reitsma
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: yvon@l-dj.nl

Op www.plantro.net vindt u overige persinformatie over de producten van Plantronics, waaronder illustraties

---