UPC NEDERLAND

UPC Nederland met mobiel Service Center in Winterswijk

Nijmegen, 11 augustus 2003 - UPC Nederland (UPC) komt naar de klanten in de gemeente Gendringen en omgeving toe. Van dinsdag 19 augustus tot en met vrijdag 22 augustus staan medewerkers van UPC met een mobiel Service Center op het op het parkeerterrein bij de Spoortstraat, tegenover de bibliotheek in Winterswijk. Deze 'klantenservice op wielen' is geopend van 09.30 tot 17.00 uur.

Hans Troelstra, regiodirecteur UPC: 'Met het mobiele Service Center willen we dichterbij onze klanten komen te staan. We merken dat klanten deze persoonlijke service erg op prijs stellen. Naast het beantwoorden van vragen, willen we natuurlijk ook graag laten zien wat UPC te bieden heeft op het gebied van informatie, communicatie en entertainment.'

Extra service Klanten kunnen bij het mobiele Service Center terecht met vragen over hun radio- en televisiepakket, maar ook met vragen over hun factuur. Zij kunnen bovendien hun klantgegevens laten wijzigen of een verhuizing doorgeven. De medewerkers van UPC staan klaar om klanten te helpen en te informeren. Daarnaast kunnen geĂŻnteresseerden in het mobiele Service Center breedband kabelinternet via chello uitproberen. Met het mobiele Service Center biedt UPC haar klanten in Gelderland een extra service naast de telefonische klantenservice, het UPC Infokanaal met teletekst op televisie en de website www.upc.nl.

'UPC On Tour' UPC is sinds maart met het mobiele Service Center 'on tour' door Gelderland. Vorige week stond het Center in de gemeente Gendringen. Volgende week opent het mobiele Service Center haar deuren in Heerde. Klanten kunnen ook terecht bij de drie 'vaste' UPC Centers in de regio: het UPC Center aan de Koningstraat 73 in Arnhem, het UPC Center aan het Takenhofplein 1 in Nijmegen en het UPC Center aan de Coenensparkstraat 21 in Zutphen.

UPC Nederland UPC Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde United Pan-Europe Communications N.V. (Euronext Amsterdam: UPC; Verenigde Staten: Over The Counter Bulletin Board: UPCOY) en is met zo'n 2,3 miljoen klanten de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie (UPC Telefonie) en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige breedbandnetwerken.

= = =

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met UPC Nederland, Mark Zellenrath, telefoon 070 77 55 781 of mobiel 06 29 543 519

UPC N.V.

11 aug 03 10:21