Gemeente Waterland


In verband met asfalteringswerkzaamheden zal de provinciale weg N247 tussen de Broekermeerdijk en Overlekergouw in Broek in Waterland worden afgesloten voor alle verkeer. Deze afsluiting is noodzakelijk met het oog op de veiligheid van het verkeer en de wegwerkers.

De weg zal van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 augustus tussen 20:00 en 5:30 uur en maandag 25 augustus 2003 tussen 20:00 en 05:30 uur worden afgesloten. Het is niet uitgesloten dat de werkzaamheden langer of korter zullen duren. De omleidingroute via Watergang, Ilpendam, Purmerend en Monnickendam zal door borden worden aangegeven. Bestemmingsverkeer richting Broek in Waterland Noord kan via Monnickendam gebruik maken van de Overlekergouw. Bestemmingsverkeer richting Broek in Waterland Zuid kan vanuit zuidelijke richting gebruik maken van de Eilandweg.

Bussen van Connexxion en hulpdiensten zullen onder begeleiding door het wegvak geleid worden. Het (brom)fietsverkeer zal geen hinder ondervinden van deze werkzaamheden.

De werkzaamheden worden in opdracht van de provincie Noord-Holland uitgevoerd door aannemingsmaatschappij Ooms Avenhorn. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer J.B. Sta van Utrecht van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 023-5145176.