Gemeente Zwolle

College te gast in Wijthmen. 'Bezoek van de Week' opvolger 'Week van het Bezoek'

Dinsdag 19 augustus brengen burgemeester en wethouders een bezoek aan Wijthmen. Het bezoek vindt plaats op een eerdere uitnodiging van het bestuur van wijkvereniging Plaatselijk Belang ter gelegenheid van de 'Week van het Bezoek', afgelopen voorjaar.

Van 24 tot en met 28 maart jongstleden zijn burgemeester en wethouders op bezoek geweest bij inwoners, bedrijven, instellingen, scholen en verenigingen in Zwolle. Voor deze 'Week van het Bezoek' had het college zoveel uitnodigingen gekregen dat er keuzes gemaakt moesten worden. Onder de vele uitnodigingen was ook die van het bestuur van de wijkvereniging van Wijthmen. In overleg met het bestuur brengen burgemeester en wethouders nu op dinsdag 19 augustus een bezoek aan Wijthmen. Het college stelt het zeer op prijs om met de inwoners van Wijthmen van gedachten te wisselen over wat er leeft in de buurtschap.

Het bezoek begint om 13.30 uur bij gemeenschapscentrum De Elshof (Erfgenamenweg 14) en voert langs een aantal markante punten in Wijthmen. De afsluiting is rond 16.30 uur in restaurant De Mol (Heinoseweg 32) met een perscontact en een hapje en een drankje voor de genodigden.

Tijdens het perscontact zal burgemeester Meijer het boekje 'Week van het Bezoek', een verslag van de bezoeken die het college vijf dagen lang kriskras door Zwolle aflegde, ten doop houden.

Programma bezoek Wijthmen
Het gezelschap verplaatst zich bij mooi weer per fiets, bij slecht weer per bus.

13.30 uur gemeenschapscentrum Elshof en basisschool De Kubus 14.30 uur De Ambelt
15.15 uur Beheersgebouw Wijthmenerplas
15.45 uur Seniorenwoningen en rots- en alpenkwekerij De Gentiaan 16.30 uur Perscontact en afsluiting, restaurant De Mol

Het bezoek aan Wijthmen is het eerste in het kader van het 'Bezoek van de Week', de opvolger van de 'Week van het Bezoek'. Het college zal met regelmaat, op basis van de actualiteit of spontaan, op bezoek gaan bij inwoners, bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen enz. Daarbij worden waar mogelijk ook de nog 'openstaande' uitnodigingen in het kader van de 'Week van het Bezoek' betrokken.


---