Ingezonden persbericht

Strak, ergonomisch en gebruikersvriendelijk

Fujitsu Siemens Computers brengt nieuwe platte beeldschermen uit

Maarssen, 19 augustus 2003 ? Fujitsu Siemens Computers brengt een nieuwe serie platte beeldschermen op de markt. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan veeleisende gebruikers in bedrijven. De beeldschermen blinken uit in hun strakke design, ergonomie en gebruikersvriendelijkheid. SCENIC View is dan ook beloond met de IF Design Award 2003.

De serie bestaat uit vijf modellen: twee uit de Basic Line en drie uit de Premium Line. De beeldschermen combineren een strak design met een perfecte ergonomie en een verbeterde gebruikersvriendelijkheid. De beeldschermen zijn voorzien van een LCD-TFT-scherm en zien er hetzelfde uit. Door de flexibele voet is het scherm gemakkelijk draai- en kantelbaar. Het scherm kan tot negentig graden gekanteld worden, tot staand formaat. Door de interne voeding en geïntegreerde speakers heeft de gebruiker geen last meer van de vele draden op het bureau. De beeldschermen zijn voorzien van een gemakkelijk bruikbaar, zichzelf wijzend instellingenmenu in zes talen.

Premium Line
SCENIC View kent twee lijnen, aangepast aan de wensen van verschillende gebruikers. Voor de veeleisende gebruiker zijn er de modellen van de Premium Line. De SCENIC View P15-1 heeft een 15-inch scherm en is ideaal voor moderne pc-applicaties. De SCENIC View P17-1 is voorzien van een 17-inch scherm. De hoge resolutie maken dit model perfect voor grafisch werk en multimedia-applicaties. Met het grote 19-inch scherm en eersteklas beeldkwaliteit is de SCENIC View P19-1 de beste keuze voor veeleisende applicaties en multimediapresentaties.

Basic Line
Voor de prijsbewuste gebruiker zijn er de beeldschermen van Basic Line, met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De gebruiker kan kiezen tussen een 15- of 17-inch-LCD-TFT-scherm. De SCENIC View B15-1 is vooral geschikt voor moderne pc-applicaties, terwijl de SCENIC View B17-1 ideaal is voor grafisch werk en multimedia-applicaties.

Toenemende vraag
Fujitsu Siemens Computers heeft SCENIC View als zelfstandige productlijn op de markt gebracht. Hiermee anticipeert het bedrijf op de toenemende vraag van bedrijven naar gebruikersvriendelijke, flexibele en mooi vormgegeven monitors.

Prijs en beschikbaarheid
Producten zijn beschikbaar per direct. De prijzen van de SCENIC View range liggen tussen de 319 Euro en 695 Euro.
De eindgebruikerprijzen (incl. BTW) zijn:
B15-1 ¤ 319,00
P15-1 ¤ 399,00
B17-1 ¤ 439,00
P17-1 ¤ 539,00
P19-1 ¤ 675,00

Over Fujitsu Siemens Computers
Fujitsu Siemens Computers is een van de grootste computerbedrijven van Europa. Het bedrijf opereert op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en telt zowel grote tot kleine zakelijke klanten als consumenten onder zijn afnemers. Het productaanbod omvat hoogwaardige computertechnologie en innovatieve oplossingen voor de IT-infrastructuur. Het strategisch beleid is gericht op mobiliteit en bedrijfskritisch computergebruik als de belangrijkste aanjagers van het informatietijdperk in de 21ste eeuw. Het bedrijf kan alles leveren wat een onderneming nodig heeft, van eersteklas Intel- en Unix-servers tot mainframes en enterprise storage solutions. Bedrijfskritische processen worden zeker gesteld met deze oplossingen van Fujitsu Siemens Computers' Business Critical Computing. Daarnaast is Fujitsu Siemens Computers een van de grootste aanbieders van notebooks, PDA's, workstations en PC's voor zakelijke klanten, en de grootste leverancier van computers voor thuisgebruik in Europa. Kijk voor meer informatie op www.fujitsu-siemens.com.