INTERPRESARIO

Magic Unlimited succes in Duitsland

De drie jonge Nederlandse illusionisten Oscar Kazàn (22), Renzo Kazàn (20) en Mara (21) zijn met hun illusionistengroep Magic Unlimited razend populair in Duitsland.

Afgelopen Zondag 17 augustus waren zij met hun dynamische illusies speciale gast in het door de ARD-televisie uitgezonden programma Traumtänzer, dat in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland door miljoenen mensen werd gezien.

Na afloop van de succesvolle live (!) tv-show stroomden de uitnodigingen voor gastoptredens in televisieshows en galas binnen. De meest opvallende uitnodiging vonden Oscar, Renzo & Mara de invitatie om volgend jaar op een door Prins Albert van Monaco te organiseren Gala op te treden.

Voorlopig betoveren de drie populaire illusionisten vanaf 5 september a.s. veertien weken achtereen het Nederlandse publiek via hun door de Tros uit te zenden televisieshows 'Hans Kazàn & Magic Unlimited' en touren zij 6 maanden langs de Nederlandse schouwburgen. De overige tijd besteden zij aan gastoptredens in diverse landen.


---


---