Gemeente Tiel


Verkeershinder Rivierenlandlaan-Provinciale weg

In de week van 18 augustus 2003 start aannemersbedrijf Mourik Groot Ammers in opdracht van gemeente Tiel met werkzaamheden op de Rivierenlandlaan. Deze werkzaamheden hebben alles te maken met de aanleg van de tweede ontsluitingsweg Passewaay.

Op de driesprong Rivierenlandlaan-Provinciale weg komt een rotonde: een zogeheten ' berenkuil'. De berenkuil is een veilige rotonde in twee verdiepingen met fietsers beneden en autoverkeer boven. Voordat deze aangelegd kan worden moet de persleiding van het waterschap, die onder de Rivierenlandlaan doorloopt worden verstevigd.

Tijdens deze werkzaamheden moet het verkeer op de Rivierenlandlaan en de provinciale weg rekening houden met vertragingen. Fietsers vanuit Tiel richting Buren worden bij de Waardenburglaan naar de andere kant van de provinciale weg worden verwezen. De werkzaamheden zullen tot ongeveer eind november 2003 duren. Voor nadere informatie over de werkzaamheden kan men contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente de heer A. Vogelzang, telefoon (0344) 63 75 62.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende