19/08 Aa en Dommel

Boxtel 19-8-2003 -

AUTODIEFSTAL, Berlicum

Maandagmiddag, tussen 16.15 uur en 17.15 uur is vanaf het Postpad in Berlicum een mosgroene personenauto van het merk Nissan, type Micro
1.3 voorzien van het kenteken GR-BS-72 gestolen.

LICHT GEWONDE BIJONGEVAL, Boxtel

Een 19-jarige bromfietser uit 's-Hertogenbosch verloor maandagavond in de bocht van de Baanderherenweg naar de Stenen Kamer in Boxtel de macht over het stuur. Hij kwam samen met zijn 18-jarige passagiere uit Boxtel ten val. De Boxtelse is voor onderzoek met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zij klaagde over pijn aan de knie en de enkel.

Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt omdat de bromfiets niet verzekerd is en hij geen bromfietscertificaat heeft.

INBRAAK IN WINKEL, St Michielsgestel

In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een winkel aan de Nieuwstraat in Sint Michielsgestel. Met een trottoirtegel is een ruit ingegooid. Uit de winkel zijn vervolgens een onbekende hoeveelheid sigaretten en shag weggenomen.

WONINGINBREKER OPGEPAKT, Vught

Dinsdagmiddag werd in een woning aan Maurick in Vught een woninginbreker overlopen. De man wist per fiets te ontkomen maar kon aan de hand van het opgekregen signalement op de Pettelaarseweg in 's-Hertogenbosch alsnog worden aangehouden. Het gaat om een 43 man zonder vaste woon- of verblijfplaats, vermoedelijk van Russische aflkomst. Hij is ingesloten