19/08 Land van Cuijk

Cuijk 19-8-2003 -

RIJDEN ONDER INVLOED - RIJBEWIJS IN GENOMEN, Haps

Een 57-jarige automobilist uit Haps moest maandagmiddag zijn rijbewijs inleveren. Hij werd op de Kalkhofseweg in zijn woonplaats door de politie betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

GEWONDE BIJ AANRIJDING, Oploo

Maandagavond is een 16-jarige bestuurster van een landbouwvoertuig uit Sint Anthonis gewond geraakt bij een verkeersongeval. Zij is met nekletsel en snijwonden overgebracht naar het Maasziekenhuis in Boxmeer.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Blauwstraat met de Gemertseweg in Oploo. Zij kwam vanuit de Blauwstraat de kruising opgereden en verleende geen vrije doorgang aan een 35-jarige bestuurder van een trekker met oplegger uit Groesbeek. Het landbouwvoertuig brak geheel in tweeën en zorgde voor een grote ravage op de kruising. Het verkeer moest enige tijd worden geregeld omdat het verkeer op de kruising was geblokkeerd en omdat de brandweer er aan te pas moest komen om het wegdek te reinigen.

BEDRIJFSINBRAAK, Oploo

In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een winkel aan de Vloetweg in Oploo. Meerdere personen vernielden met een stoeptegel een ruit van de winkel waarna zijn een onbekende hoeveelheid goederen wegnamen. Een getuige zag vier personen wegrennen die een gevulde zak bij zich hadden.BEDRIJFSINBRAAK, Haps

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijf aan de Kerkstraat in Haps. Met grof geweld is de toegangsdeur opengebroken. In het pand heeft men een kassa geleegd en zijn twee gokkasten opengebroken. Volgens een getuige zou ook hier sprake zijn van vier weggelopen verdachten.