19/08 Maasland

Oss 19-8-2003 -

MET PAN TEGEN HOOFD GESLAGEN EN SNIJWOND DOOR MES, Vinkel

Aan de Fresia in hun woonplaats Vinkel kregen twee bewoners van 50 en 49 jaar maandagavond onenigheid. Daarbij pakte de 50-jarige een pan en sloeg die tegen het hoofd van zijn huisgenoot. Daarna maakte de 50-jarige nog enkele stekende bewegingen met een keukenmes die door zijn huisgenoot werden afgeweerd. Hij liep daarbij wel een verwonding op aan zijn hand. Het slachtoffer is behandeld in het ziekenhuis en de verdachte is door de politie in de woning aangehouden.

MISHANDELINGEN, Oss

Een 23-jarige inwoner van Megen is afgelopen nacht zonder daartoe enige aanleiding te hebben gegeven mishandeld. Het slachtoffer liep met zijn vriendin over de Eikenboomgaard in Oss toen hij op de schouder werd getikt. Toen hij vervolgens om keek werd hij vol in het gelaat gestompt. De man liep een bloedneus op. Hij deed aangifte bij de politie.

Op het Burchtplein in Oss is maandagavond een 17-jarige Ossenaar mishandeld. Hij liep door klappen van een hem onbekend ongeveer 20 jaar oude persoon letsel op aan een mondhoek. De verwonding moest in het ziekenhuis worden gehecht.

BALDADIGHEID, Oss

Een 20-jarige Ossenaar is in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden terzake baldadigheid. Op de Heuvelstraat in Oss zagen agenten dat hij op het wiel van een op de grond liggende fiets stond te springen. Tengevolge daarvan braken er enkele spaken. De verdachte is met een proces-verbaal op zak weer naar huis gestuurd.Ook een 34-jarige Ossenaar is bekeurd terzake baldadig gedrag. Hij was op de Oostwal in zijn woonplaats bezig om een stalen vuilniscontainer van het trottoir de rijbaan op te duwen. Toen hij daarmee bezig was kwam er net een politiesurveillance voorbij.