BURSON-MARSTELLER

PERSBERICHT

Mona biedt gezinnen verfrissende duik aan

Woerden, 19 augustus 2003 - Mona biedt families op alle woensdagen in september een verwenactie aan, waarbij een gratis koele duik kan worden genomen in bijna dertig subtropische zwemparadijzen en andere bijzondere zwembaden.

'Met deze activiteit willen we mensen de gelegenheid geven om hun gezin -of andere mensen die voor hen speciaal zijn- eens lekker te verwennen met een bezoek aan een bijzonder zwembad in Nederland,' aldus Mireille Gilissen, marketing manager van Mona. 'Het wordt nu wel erg makkelijk om gezamenlijk iets leuks te doen op de woensdag.'

Deze actie is onderdeel van Mona's in juli geïntroduceerde activiteitenprogramma 'Woensdag, de lekkerste dag van de week'. Hiermee biedt Mona een reeks speciale familie-uitstapjes op de woensdag aan. Mona is met meer dan 80 toetjes dé toetjesspecialist van Nederland en wordt gezien als hét verwenmerk van Nederland. En omdat iedereen houdt van lekkere toetjes, maar ook van een dagje uit, heeft Mona de woensdag uitgeroepen tot een wekelijkse nationale verwendag en biedt het merk op die dag gratis of met korting aparte activiteiten buitenshuis aan. Er is speciaal voor de woensdag gekozen, omdat dit traditioneel een dag is waarop kinderen 's middags vrij hebben en het gezin samen activiteiten kan ondernemen.

De eerste activiteit in het kader van 'Woensdag, de lekkerste dag van de week' vond plaats in de maand juli. Gedurende die maand organiseerde Mona op verschillende woensdagen in samenwerking met zeven rederijen rondvaarten op speciale toetjesboten. 'De Mona toetjesboot was een succes. Genietend van het uitzicht op het water en de toetjes aan boord, bleek de woensdag een echt ontspannende 'break' te zijn voor het hele gezin,' aldus Mireille Gilissen.

Met de zwemparadijsactie stelt Mona kinderen en gezinnen in staat op de vrije woensdagmiddag nog lang van de hete zomer na te genieten. De verfrissing in de tropische zwembaden kan worden gezocht op woensdag 3, 10, 17 en 24 september. Deelnemende zwembaden zijn: De Vrijbuiter in Almere, Zwembad De Hoorn in Alphen a/d Rijn, het De Mirandabad in Amsterdam, de Grote Koppel in Arnhem, Subtropisch Zwembad de Berckt in Baarlo, Sportiom Subtropisch Zwemparadijs in Den Bosch, De Scheg Zwemparadijs in Deventer, Aquapulca in Dordrecht, De Zwoer in Driebergen, Tongelreep Zwemparadijs in Eindhoven, Aquarenabad in Emmen, Aquadrome in Enschede, Sportpunt Zeeland in Goes, Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen, Recreatiebad De Wilder in Haaksbergen, Rekreatiebad De Schots in Den Helder, Subtropisch Waterparadijs Het Vennenbos in Hapert, Zwembad de Waterhoorn in Hoorn, De Berkenhorst in Kootwijk, Zwemkasteel Nienoord in Leek, De Blauwe Golf in Leeuwarden, Bad Hesselingen in Meppel, Sportfondsenbad Nijmegen West in Nijmegen, Bosbad Putten in Putten, Tropicana in Rotterdam, Den Hommel in Utrecht, Subtropisch Zwemparadijs Tropiqua in Veendam, Tikibad in Wassenaar en Aqualaren Subtropisch Zwemparadijs in Zuid-Laren.

Voor de gelegenheid kan men op vertoon van twee actiestickers, verkrijgbaar op alle Mona-puddingen, gratis naar binnen bij de zwembaden. Gedetailleerde informatie over het tropisch zwemmen en een deelnameformulier zijn te verkrijgen via www.delekkerstedag.nl of tel. 0800-235 66 62 (gratis). Op de website is ook meer algemene informatie over Mona 'Woensdag, de lekkerste dag van de week' te vinden.