Ingezonden persbericht

ScoringSystem Inc. Florida gaat voetballers op het web zetten!

ScoringSystem Inc. gevestigd in Sarasota, Florida nam deel aan de "Nationale Voetbaldagen"in Utrecht van 7t/m 10 augustus 2003. Door het zeer warme weer waren de buitenevenementen afgelast en het aantal betalende bezoekers was zeer veel minder dan verwacht. Dit evenement bracht zeker niet datgene wat door de standhouders werd verwacht.
Ondanks dat alles slaagde ScoringSystem Inc. er toch in een zeer goedestart te maken met een voor de gehele wereld nieuw en zeer betaalbaar product.Je eigen webpagina als voetbalspeler, waarmee je niet alleen gezien kan worden door familie en vrienden, maar ook door voetbalscouts en coaches.


Je kunt je eigen resultaten 52 x per jaar updaten en 2 x per jaar je foto verwisselen.


Brons Pakket 12 euro (amateurs)

Zilver Pakket 18 euro (amateurs)

Goud Pakket 30 euro (Hoofdklasse amateurs en BVO' s)


Het Zilver en Goud Pakket bevatten dan een korte digitale video (15 seconden) en verder alle gegevens die voor een voetbalscout en coach interessant zijn.
Deze pagina's zijn uitsluitend via een 'secure login' te bekijken.
De gebruiker krijgt dus een gebruiksnaam en wachtwoord.


Manager in de Benelux landen voor alle 'entities' id de heer Ron C. Verbauwen.
Hij schreef de eerste leden in en vond aldaar tevens een aantal medewerkers waarmee hij in de toekomst zeer nauw gaat samenwerken. Dergelijke systemen zoals nu voor het voetbal, zullen in de nabije toekomst voor andere doelgroepen, zoals onder andere restaurants, ingevoerd worden.


ScoringSystem Inc. is een snel opkomend bedrijf dat wereldwijd aan duizenden mensen een goed betaalde baan gaat bieden. Mensen die geĂŻnteresseerd zijn in een goed verdienende job worden verzocht hun C.V. en motivatie in een e-mail te sturen aan: europe@scoringsystem.com


www.scoringsystem.com


Einde Persbericht