Versatel Telecom International NV
Zon maakt internetten via ADSL nu voor iedereen bereikbaar

Zon introduceert Zon Breedband Budget: snel en voordeling ADSL voor E 14,95 per maand

Amsterdam, 20 augustus 2003. Zon introduceert vandaag Zon Breedband Budget. Met de introductie van dit ADSL abonnement maakt Zon snel en voordelig internetten voor iedereen in haar dekkingsgebied bereikbaar. Bij een gebruik van nog geen 7 uur per maand is Zon Breedband Budget al goedkoper en tot zes keer sneller dan internetten via een normale telefoonlijn. Met de introductie van dit nieuwe ADSL abonnement verwacht Zon dat het nog voor het eind van dit jaar de mijlpaal van 100.000 Zon ADSL gebruikers gaat doorbreken. Zon bevestigt daarmee haar nummer 2 positie op de Nederlandse ADSL markt. Zon Breedband Budget is gericht op mensen die internet voornamelijk gebruiken voor e-mailen en snel willen surfen op het internet.

Zon Breedband Budget is een ADSL abonnement dat aangeboden wordt voor E 14,95 per maand, op dit moment het laagste bedrag voor een ADSL abonnement op de Nederlandse markt. Zon Breedband Budget wordt standaard aangeboden met een aansluiting of ZonTel. ZonTel is de telefoondienst van Zon met lage tarieven voor gesprekken naar bestemmingen in binnen- en buitenland.

De snelheid van Zon Breedband Budget bedraagt 256 Kbit/s downstream en 64 Kbit/s upstream, vergelijkbaar met de 'Breedband Lite' producten van andere ADSL aanbieders die aanmerkelijk hogere prijzen rekenen. Aan Zon Breedband Budget is een datalimiet gekoppeld van 250 MB. Hierboven betalen klanten een bedrag van E 0,01 per MB met een maximum van E 10,- per maand. Hiermee wordt voorkomen dat klanten toch voor onverwacht hoge kosten komen te staan.

Zon Breedband Budget-gebruikers ontvangen gratis een spam- en virusfilter. Alle e-mails worden automatisch gecontroleerd op virussen, die zonodig worden verwijderd. Bovendien wordt al het e-mail verkeer gefilterd op spam zodat Zon-gebruikers zo min mogelijk last hebben van ongevraagde e-mail.

Zon Breedband Budget wordt aangeboden op het ADSL netwerk van Versatel dat momenteel een dekking heeft van ruim 50% van Nederland. Naast het Versatel netwerk biedt Zon producten op het netwerk van KPN. Hierdoor is Zon in staat een gevarieerd productportfolio voor ieder type internetter in nagenoeg heel Nederland aan te bieden.

* kijk voor meer informatie en de actie voorwaarden op www.zonnet.nl/breedband

- EINDE BERICHT -

Zon Nederland NV is een zelfstandig opererende onderneming gevestigd te Amsterdam en behoort tot de Versatel groep (Euronext: VRSA).

Achtergrondinformatie (