Grontmij

Grontmij NV



08/01/03 - Algemene Vergadering van Aandeelhouders Grontmij NV

Oproeping tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag 20 augustus 2003 om 17:00 uur ten kantore van de vennootschap, De Holle Bilt 22 te De Bilt.

De agenda met toelichting ligt vanaf heden tot na afloop van de vergadering ter inzage ten kantore van de vennootschap (De Holle Bilt 22, 3732 HM De Bilt) en ten kantore van de Fortis Bank (Nederland) N.V. te Amsterdam (Rokin 55, 1012 KK Amsterdam). Een exemplaar van de agenda met toelichting is gratis verkrijgbaar ten kantore van de vennootschap en voornoemde bank.

Aandeelhouders en andere stemgerechtigden, die aan de vergadering wensen deel te nemen, en houders van certificaten op naam die de vergadering wensen bij te wonen, dienen uiterlijk op woensdag 13 augustus 2003 van hun voornemen daartoe de Directie schriftelijk in kennis te hebben gesteld.

Een schriftelijke volmacht tot uitoefening van de stem- en/of vergaderrechten moet uiterlijk op woensdag 13 augustus 2003 door de Directie zijn ontvangen. Personen aan wie ingevolge artikel 20 van de statuten geen overdracht van gewone aandelen kan plaatshebben en pandhouders kunnen niet als gevolmachtigden optreden.

Houders van certificaten aan toonder die de vergadering wensen bij te wonen dienen hun bank of andere instelling aangesloten bij Necigef in Amsterdam te verzoeken aan bovengenoemde bank een schriftelijke verklaring te overhandigen waarin wordt bevestigd dat:
1. de houder gerechtigd is tot een bepaald aantal certificaten aan toonder dat behoort tot haar verzameldepot van certificaten aan toonder in de vennootschap
2. de houder gerechtigd zal blijven tot deze certificaten tot en met de sluiting van de vergadering. De verklaring dient uiterlijk op woensdag 13 augustus 2003 bij bovengenoemde bank of ten kantore van de vennootschap te zijn gedeponeerd. Via de desbetreffende bank of andere instelling aangesloten bij Necigef, krijgt u een ontvangstbewijs dat geldt als toegangsbewijs voor de vergadering.

De voorzitter van de Raad van Commissarissen De Bilt, 1 augustus 2003

Certificaathouders die voor deze vergadering een volmacht wensen te ontvangen om op de met hun certificaten corresponderende aandelen te stemmen, kunnen een hiertoe strekkend schriftelijk verzoek richten aan het bestuur van Stichting Administratiekantoor van aandelen Grontmij NV (De Holle Bilt 22, 3732 HM De Bilt), welk verzoek uiterlijk woensdag 13 augustus 2003 ontvangen moet zijn.

Het bestuur van de Stichting Administratiekantoor van aandelen Grontmij NV
De Bilt, 1 augustus 2003

Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Grontmij NV 20 augustus 2003

---

Terug