Gemeente Leiden

Avontuurlijk Spelen in de Hoge Mors

Publicatiedatum: 8 augustus 2003

Altijd al een hennatatoeage gewild? Of die overheerlijke Marokkaanse en Turkse gerechten willen proeven? Dat kan op woensdag 20 augustus, van 14.00 tot en met 16.00 uur tijdens de feestelijke opening van het Avontuurlijk Spelen aan het Maansteenpad.

MILIEU EN BEHEER - Tijdens het programma kunnen bezoekers onder andere genieten van een optreden van Bonny Cornelia en een streetdancepresentatie. Voor jonge kinderen is er schminken en een optreden van Magic Rabbit. Wethouder Hans Buijing zal het Avontuurlijk Spelen officieel openen en een straatnaambord met een nieuwe naam onthullen.

Van draaimolen tot klimwand

In de afgelopen maanden is er door bewoners, de Leidse Welzijnsorganisatie, politie, Portaal en Wijkbeheer van de gemeente Leiden hard gewerkt om van de groenstrook aan het Maansteenpad een avontuurlijke speelplek voor kinderen te maken. Naast een hoek voor de allerkleinsten met een wip, een evenwichtsbalk en een draaimolen, kunnen wat oudere kinderen zich uitleven met onder andere een kabelbaan, een klimwand en een hangladder. Langs de Turkooislaan is een gedeelte ingericht als ruige berm en is er ruimte voor balspel.

De opening begint om 13.45 uur in Buurthuis Morschwijck aan de Topaaslaan 19. Alle activiteiten vinden plaats aan het Maansteenpad.

Deze pagina is gewijzigd op 7-08-2003