Gemeente Woudrichem

13/08/2003
Kom meepraten over het nieuwe bestemmingsplan voor "De Bronkhorst" te Andel

Nieuw bestemmingsplan voor "De Bronkhorst" te Andel Beginspraak: kom meepraten op woensdag 20 augustus 2003!!!

Uitgangspunten
Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat bewoners bij de totstandkoming van een plan betrokken worden bij de inhoud daarvan. Hiermee wordt ook uitvoering gegeven aan een besluit van de gemeenteraad van Woudrichem om bewoners in een zo vroeg mogelijk stadium bij het opstellen van bestemmingsplannen te betrekken.

De Bronkhorst
Om deze reden wordt er een beginspraakronde gehouden over de ontwikkeling van de locatie "De Bronkhorst" te Andel (het zogenaamde "Vierde kwadrant").
De gemeente Woudrichem is voornemens om hier een uitbreidingslocatie voor woningbouw te realiseren. Het gemeentebestuur hecht waarde aan de mening van de bewoners omtrent de toekomstige invulling van deze locatie.

Beginspraakavond
Iedereen wordt dan ook in de gelegenheid gesteld om zijn mening te geven over de toekomstige ontwikkeling van de locatie. Er wordt een beginspraakavond gehouden waar iedereen die meent een bijdrage te kunnen leveren aan het nieuwe plan van harte welkom is. De avond wordt gehouden op woensdag 20 augustus 2003 om 20.00 uur in 't Buitenhoff, Buitenlaan 1 te Andel.

Gelet op de zorgen over de leefbaarheid in de kleine kernen wordt gerekend op een grote opkomst.