Gemeente Zevenaar

Nu bekijken Nummer: 03.4640
Aanvraag reguliere bouwvergunning voor het veranderen van de entree aan de Voltastraat 13 in Zevenaar in opdracht van Exploitatie Beleggings-Onroerendgoed, Magnolialaan 2 te Heelsum. Bouwvergunning verlenen en ontheffing verlenen voor de bouw van de overkapping (luifel) op grond van artikel 2.5.8 van de Bouwverordening Zevenaar 2002.
Nummer: 03.3496
Nationale Hypotheek Garantie, jaarverslag en financieel overzicht per gemeente 2002.
Voor kennisgeving aannemen.
Voor kennisgeving aangenomen
De gemeente Zevenaar heeft een achtervangovereenkomst gesloten met de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW). Hierdoor is het mogelijk om bij aankoop of kwaliteitsverbetering van een woning in de gemeente Zevenaar voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking te komen. De Stichting WEW informeert de gemeente jaarlijks over het totaal aan financiële verplichtingen. Hiermee wordt beoogd de gemeente inzicht te verstrekken op de eventuele aanspraak op de achtervangfunctie. Nummer: 03.4766
Verzamelregister, vermeldende de krachtens afdoeningsmandaat genomen besluiten d.d. 6 t/m 13 augustus 2003.
Vaststellen conform voorstel.
Nummer: 03.4765
Huursubsidie; Prestatienormering 2002-2003; tussenstand. Voor kennisgeving aannemen.
Voor kennisgeving aangenomen
Sinds de invoering van de Huursubsidiewet 1997 heeft het Rijk de gemeente en de verhuurders nadrukkelijk medeverantwoordelijk gemaakt voor het beheersen van de huursubsidie-uitgaven. Indien meer dan 4% van de verhuizingen boven de aftoppingsgrens van 440,12 plaatsvindt, moet de gemeente een financiële vergoeding aan het rijk betalen.