Digitale Gemeente Houten

Cursus bij Circus Jopie

woensdag 20 augustus 2003 - Bron: Circus Jopie

Circus Jopie geeft leuke cursussen voor volwassenen, jongeren en kinderen op het gebied van circustheater. Circus Jopie is de Utrechtse Circusschool met een mooi ingericht circusgebouw in het centrum van de stad. Er zijn ruim 400 beginnende en gevorderde cursisten in de leeftijd van 6 t/m 67 jaar.

Belangrijk in alle circuscursussen is dat je samen met andere mensen allerlei circusvaardigheden leert kennen. Circus Jopie werkt met circustechnieken zoals jongleren, diabolo, acrobatiek, eenwielfietsen, trapeze, tissue, rola-rola, clownerie, ballonmodelleren, goochelen, vaak gecombineerd met theater. De vergevorderde groepen Bambino en Circus Jopie treden veel op in theaters en op straat. Voor volwassenen beginnen binnenkort de volgende cursussen: Algemene circustechnieken voor beginners en gevorderden, eenwielfietsen, acrobatiek voor beginners en gevorderden, circus voor ouder en peuter, grimeren van kinderen, ballon modelleren.

Voor jongeren is er dit jaar ook een cursus theater. Houd je van toneelspelen en bewegen? Dan is deze cursus iets voor jou. Met behulp van kostuums, rekwisieten en muziek maak je kennis met de verschillende aspecten van theater maken en spelen. Daarbij werk je aan elementair spel, presentatie, beweging, stem en improvisatie. De cursus wordt afgesloten met het maken en spelen van een korte voorstelling.

In september beginnen de nieuwe cursussen. Lijkt het je leuk? geeft je dan snel op. Wil je meer informatie? Kijk dan op onze website: www.circusjopie.nl
of bel Circus Jopie: 030 - 2340810

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).