Ingezonden persbericht


Adobe Photoshop update nu verkrijgbaar voor Power Mac G5

Amsterdam, 20 augustus 2003 (NASDAQ: ADBE) - Adobe Systems Incorporated, de leider op het gebied van Network Publishing, kondigde vandaag de onmiddellijke verkrijgbaarheid aan van een nieuwe update voor Adobe® Photoshop® 7.0.1-software, ontworpen om optimaal te kunnen profiteren van de nieuwe Power Mac G5 productlijn van Apple. Deze update is als gratis download verkrijgbaar via de website van Adobe en wordt gedurende een beperkte periode ook aangeboden bij alle door Apple geleverde Power Mac G5 systemen.

Met deze nieuwe update kunnen klanten, die Adobe Photoshop 7.0.1 voor een Apple G3 of G4 systeem hebben gekocht, hun software overzetten naar een nieuwe Power Mac G5 en kunnen zij rekenen op optimale prestaties van het snelste Apple systeem. Met de capaciteit van de Power Mac G5 kan Adobe Photoshop 7.0.1 ten opzichte van vorige Macintosh modellen tot twee keer zo snel werken. De Adobe Photoshop 7.0.1 G5 Processor Plug-in voor MacOSX is direct als download beschikbaar via de website van Adobe op www.adobe.com.

Over Adobe
Adobe Systems Incorporated (www.adobe.com) werd opgericht in 1982 en is marktleider op het gebied van Network Publishing. Adobe heeft een uitgebreid aanbod aan software voor zakelijke en professionele gebruikers. Met de software van Adobe kunnen klanten visueel aantrekkelijke informatie met een fascinerende en betrouwbare content creëren en beheren. Adobe is een van de grootste softwarebedrijven ter wereld. Het hoofdkantoor van Adobe is gevestigd in San Jose (Californië).

---
© 2003 Adobe Systems Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Adobe, het Adobe logo en Photoshop zijn ofwel geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

>