Politie Zeeland



AANVULLING OP PERSBERICHT Z-5837-2003 DODELIJK ONGEVAL

De 21-jarige vrouw was een bekende van de kraanmachinist en stond in de cabine van de kraan. Toen de kraan ging kantelen en vervolgens omrolde, kwam zij onder de kraan terecht. Door de Arbeidsinspectie en de technische recherche wordt een onderzoek ingesteld.



W-5845-2003 MAN MET GLAS GESTOKEN

Tijdens een conflict, waarvan de aanleiding onbekend is, woensdag omstreeks 03.20 uur in een horecabedrijf in de gemeente Veere, werd een 28-jarige inwoner van Utrecht met een (gebroken) glas in zijn gezicht gestoken.
De man moest zijn gezicht in het ziekenhuis laten hechten. In verband hiermee werd een 16-jarige Tilburger aangehouden. Hij is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.


O-5846-2003 DIEFSTAL VLAG

In de nacht van maandag op dinsdag werd uit een tuin in de Noordstraat in Kamperland een vlag gestolen.
De vlag, die van de vlaggenmast werd afgehaald heeft een waarde van ongeveer E 150,-.


O-5847-2003 DIEFSTAL PORTEMONNEE

Woensdag tussen 10.30 en 11.00 uur werd in Zierikzee (juiste plaats onbekend) de portemonnee van een 24-jarige Duitse vrouw gestolen.
De vrouw was in verschillende winkels geweest, toen zij in een winkelpand op de Melkmarkt wilde afrekenen, bemerkte zij dat haar portemonnee uit haar tas was weggenomen. In de portemonnee zaten persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's.