Rotterdam Airport

VLM Airlines start lijndienst Rotterdam-Hamburg

VLM Airlines is op 18 augustus 2003 gestart met lijndienstvluchten vanaf Rotterdam Airport naar Hamburg.

De lijndienstvluchten worden op weekdagen twee maal per dag uitgevoerd met de volgende vertrektijden: 07.00 uur 's morgens en 17.45 in de namiddag vanuit Rotterdam en 08.40 's morgens en 19.25 's avonds vanuit Hamburg. Dit vliegschema - waarbij de reistijd tussen de twee steden selchts 70 minuten bedraagt - is ideaal voor zakenreizigers die op één dag heen en weer willen vliegen. VLM Airlines maakt voor deze vluchten gebruik van een Fokker 50. Tijdens de introductie wordt bovendien aan passagiers die reizen in de hoogste tariefsklasse gratis toegang verleend tot de luxueuze lounge op Rotterdam Airport.

VLM Airlines voegt deze route toe aan zijn bestaande netwerk van regionale zakenroutes omwille van het economisch potentieel ervan. Zowel Rotterdam als Hamburg zijn wereldhavens en de thuisbasis van een aantal belangrijke multinationals. Momenteel biedt VLM Airlines een aanzienlijk uitgebreid netwerk van vluchten aan vanuit Rotterdam naar de luchthavens Londen City, Manchester en Milaan Malpensa.

Rotterdam Airport staat bekend om zijn efficiëntie en hoogstaande dienstverlening, twee zaken die enorm gewaardeerd worden door de zakelijke passagiers van VLM Airlines. De locatie vlakbij Rotterdam en Den Haag in het hart van het Zuidwesten van Nederland en de parkeermogelijkheden vlak voor het luchthavengebouw maken deze luchthaven dan ook bijzonder toegankelijk. Vanuit de luchthaven van Hamburg zijn zowel de stad Hamburg als de haven en de steden in het Noorden van Duitsland (zoals Bremen en Lübeck) gemakkelijk bereikbaar.

VLM Airlines is een onafhankelijke Belgische carrier die de zakelijke reiziger tal van voordelen biedt: een goede en efficiënte reismogelijkheid met snelle in- en uitstapprocedures en korte inchecktijden (+/- 20 minuten voor vertrek), lederen stoelen met veel beenruimte en een zeer goede catering aan boord. "VLM Airlines staat ook bekend voor haar uitstekende On Time Performance, die in juli 2003 95,4% bereikte en 93.3% voor de eerste 7 maanden van dit jaar," aldus Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij uw ANVR reisbureau of direct:

VLM Reserveringen: Rotterdam +31 (0)10 415 7777 / Hamburg +49 (0)40 5075 2880, of kijk op www.vlm-airlines.com