Gemeente Den Haag

augustus 2003
Gemeente Den Haag zoekt 'fotomodellen'

De Dienst Stedelijke Ontwikkeling van de gemeente Den Haag zoekt vrijwilligers die eenmalig fotomodel willen zijn. De foto's worden gebruikt voor een campagne om te laten zien welke Haagse Woonmilieu's onze stad te bieden heeft. Want juist de vele verschillende woonmilieu's maken Den Haag tot een unieke aantrekkelijke woonstad. Iedere Hagenaar is daarom een potentieel fotomodel, vindt de projectleider.

Waarom een campagne
De campagne schenkt aandacht aan de woonmilieu's die onze stad te bieden heeft. De versterking van woonmilieu's moet leiden tot een gevarieerder woon-aanbod, zowel van woningen als van woonsferen. Maar de campagne wil ook de aandacht vestigen op veranderende woonmilieus in wijken als bijvoorbeeld ZuidWest en Laak. De woonmilieu strategie is onderdeel van de concept-woonvisie die deze maand aan het college wordt voorgelegd.

Woonmilieu
Een woonmilieu is de sfeer en het karakter van een bepaalde wijk. Bijvoorbeeld een gezellige sociale drukke wijk of juist een rustige groene wijk, een dicht bebouwde wijk met veel horeca en andere voorzieningen of een wijk waar juist veel ruimte is voor buitenactiviteiten en spelende kinderen.

Meedoen
Hagenaars die meewerken krijgen een leuke attentie en uiteraard ook een mooie vergroting van de foto. GeĂŻnteresseerden kunnen tot 10 september hun foto opsturen. Een fotograaf van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling maakt een uiteindelijke keuze uit de inzendingen. De foto's van de winnaars worden in een studio op het Spui gemaakt.

Opgeven
Wie zich wil opgeven als aspirant fotomodel kan dit via de website van de gemeente Den Haag doen: www.denhaag.nl. Een foto met naam en telefoonnummer sturen naar het volgende adres kan ook:

Gemeente Den Haag
DSO/Communicatie/SP G08.32
Postbus 12 655
2500 DP DEN HAAG
m.nieuwenburg@dso.denhaag.nl
Telefoon: (070)353 4273