Gemeente Alphen aan den Rijn


Wet milieubeheer / Wet verontreiniging oppervlaktewateren

Kennisgeving aanvraag en ontwerpvergunningen

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn en dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Rijnland maken bekend dat bij hen aanvragen zijn binnengekomen om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer en de Wet verontreiniging oppervlaktewateren.

Deze aanvragen gaan om:

* een vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een zeefdrukkerij voor het bedrukken van textiel aan de Curieweg 8 te Alphen aan den Rijn en

* voor het lozen van afvalwater van de zeefdrukkerij in het vuilwaterrioolstelsel van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Deze bekendmaking volgt uit de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht.

Inzage
De aanvraag, de ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 augustus 2003 tot en met 18 september 2003 ter inzage bij de:

* ontvangstbalie van het Stadhuis, Stadhuisplein 1 te Alphen aan den Rijn, elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur, op vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

* afdeling Vergunningen van het Hoogheemraadschap van Rijnland, Archimedeslaan 1 te Leiden, elke werkdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Indien gewenst kan een toelichting op de stukken worden verkregen.

Bedenkingen
Van 21 augustus 2003 tot en met 18 september 2003 kunnen door een ieder schriftelijke bedenkingen worden ingebracht. Schriftelijke bedenkingen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders of het college van dijkgraaf en hoogheemraden , t.a.v. de afdeling Milieu, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn.

Als u wenst dat persoonlijke gegevens niet bekend gemaakt mogen worden, dan kan dit door toevoeging van een kopie van uw bedenkingen. Op deze kopie moeten de persoonlijke gegevens verwijderd zijn.

Ook kunnen in de bovenvermelde periode mondeling bedenkingen worden ingebracht, na een telefonische afspraak met de afdeling Milieu, telefoonnummer 0172-465431. Overigens kunnen de aanvraag en de bijbehorende stukken ook na bovengenoemde periode bij de afdeling Milieu, totdat de vergunning is verleend, worden ingezien.

Alleen degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen de ontwerp-vergunning kunnen beroep tegen de beschikking van de definitieve vergunning instellen. Tevens wordt deze mogelijkheid geboden wanneer er wijzigingen worden aangebracht in de definitieve vergunning ten opzichte van de nu ter inzage liggende ontwerp-vergunning of als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet tot het inbrengen van bedenkingen in staat bent geweest.

Gecombineerde publicatie met Hoogheemraadschap Weekagenda 20 augustus 2003

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 20 augustus 2003 laatste wijziging