20/8 De Leijgraaf

Uden 20-8-2003 -

AANHOUDINGEN NA VERNIELINGEN, Veghel

In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de politie de melding dat er een groep jeugd vanaf het Rietven in de richting van de Spoorven in Veghel liepen en ondertussen vernielingen pleegden aan geparkeerd staande autos. In een woning aan de Spoorven konden twee jongens (17 en 18 jaar) uit deze plaats worden aangehouden. Na verhoor op het politiebureau in Veghel konden zij weer naar huis.

BRAND VERMOEDELIJK AANGESTOKEN, Boekel

In de nacht van dinsdag op donderdag is er brand uitgebroken in een pand aan de Kerkstraat in Boekel. Passerende getuigen ontdekten de brand in het portaal van het pand en hebben deze direct kunnen blussen. De brandweer heeft ter plaatse nog nabluswerkzaamheden verricht. De brand is vermoedelijk aangestoken

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Uden

Tijdens een snelheidscontrole op de Mellesingel in Uden is dinsdagavond het rijbewijs van een 33-jarige motorrijder uit Cuijk ingevorderd. De man reed ruim 50 km/u te hard. Bij de snelheidscontrole werden in totaal acht bestuurders bekeurd.

Negentien bestuurders werden bij een gordelcontrole op de Losplaats in Uden bekeurd voor het niet dragen van de veiligheidsgordel.

GORDELCONTROLE, Uden

Woensdagochtend zijn bij een gordelcontrole op de Industrielaan in Uden in totaal 21 personen bekeurd voor het niet dragen van de veiligheidsgordel.