20/8 Den Bosch

's-Hertogenbosch 20-8-2003 -

BEDREIGING, s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is in zijn woning in Vlijmen een 40-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging van een 22-jarige Bosschenaar in de nacht van zondag op maandag jl. aan de Guido Gezellelaan in s-Hertogenbosch met vermoedelijk een vuurwapen. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch waar hij inverzekering is gesteld.

WONINGBRAND, Drunen

Dinsdagavond rond 22.50u kreeg de politie de melding van een woningbrand aan het Moldauplantsoen in Drunen. Ter plaatse bleek het om een zolderbrand te gaan. De brandweer heeft de brand kunnen blussen. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een hennepkwekerij op de zolderetage. Er waren op het moment van de brand geen personen in het pand.

OPENSTAANDE BOETES, s-Hertogenbosch

Dinsdagmiddag is op de Oranje Nassaulaan in s-Hertogenbosch een 22-jarige automobilist uit deze plaats aangehouden. Bij controle bleek het contactslot en het linkerportierslot verbroken. De Bosschenaar werd overgebracht naar het politiebureau, waar bleek dat hij nog voor ruim 890 euro aan boetes had openstaan.

HUISELIJK GEWELD, s-Hertogenbosch

Dinsdagavond is in zijn woning in s-Hertogenbosch een 22-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht eerder deze avond zijn 21-jarige vriendin de keel dicht te hebben geknepen. De verdachte is aangehouden en inverzekering gesteld.

BEDRIJFSINBRAKEN

In de nacht van dinsdag op woensdag werd er ingebroken in een pand aan de Edisonstraat in s-Hertogenbosch. Daders verschaften zich toegang door middel van verbreking van een ruit. Er werd een onbekend geldbedrag weggenomen.

Dezelfde nacht werd er ingebroken in een pand aan de Molenhoekpassage in Rosmalen. Ook hier werd een geldbedrag ontvreemd.

Later deze nacht werd er ingebroken in een winkel aan de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch. Daders vernielden de toegangsdeur en namen de kassalade weg. Ook bij een inbraak in een pand aan de Rompertpassage werd deze nacht een onbekend geldbedrag ontvreemd.

Bij een bedrijf aan de Schanswetering in s-Hertogenbosch werd bij een inbraak een computer, laptop, camera en telefoon weggenomen. Uit een pand aan de Reitscheweg in s-Hertogenbosch werd een flatscreen ontvreemd. Daders vernielden de toegangsdeuren.

GORDELCONTROLE

Woensdag zijn bij een gordelcontrole aan de Eindstraat in Drunen en aan de Wolput in Vlijmen in totaal 60 personen bekeurd voor het niet dragen van de veiligheidsgordel.