20/8 Maasland

Oss 20-8-2003 -

WINKELDIEFSTAL, Oss

Dinsdagmiddag zijn in een winkel aan De Wal in Oss twee vrouwen aangehouden voor het plegen van diefstal van enkele kledingstukken. De 36-jarige Osse vrouw kon na verhoor op het politiebureau met een boete van 190 euro weer huiswaarts keren. De 75-jarige vrouw werd voor onderzoek en vaststelling van haar identiteit overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch.

BALDADIGHEID, Oss

Dinsdagavond is op de Eikenboomgaard in Oss een 24-jarige man uit deze plaats aangehouden. De man sloeg op een geparkeerd staande surveillanceauto en stak zijn middelvinger op naar de agenten. Vervolgens gooide hij een hekwerk in de richting van de surveillanceauto omver. De man werd aangehouden en onder verzet overgebracht naar het politiebureau in Oss. Na verhoor kon hij met een proces-verbaal vertrekken.

RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

Dinsdagavond is op de Duivenstraat in Oss een 27-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en er werd proces-verbaal opgemaakt.

Later deze avond werd op de Hertogensingel in Oss een 57-jarige Ossenaar aangehouden voor overtreding van hetzelfde feit. Ook deze automobilist kreeg een rijverbod en een boete van 190 euro.

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Kromstraat in Oss een 26-jarige automobilist uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.