Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 20 augustus 2003

Inbraak auto

BERGEN OP ZOOM: Dinsdagmiddag heeft een 32-jarige man uit Steenbergen aangifte gedaan van inbraak in zijn auto op de Korneel Slootmanslaan. Het rechtervoorportier is vermoedelijk met een schroevendraaier geforceerd. De radio-cd speler is weggenomen.

Inbraak auto

BERGEN OP ZOOM: In een auto die geparkeerd stond aan de Lorkstraat is dinsdagmiddag ingebroken. Het portier aan de bestuurderszijde en de motorkap zijn opgenbroken. Een verdeelkap met bougiekabels is weggenomen.

Banden autos lek gestoken

HOOGERHEIDE: Op een camping aan de Groene Papegaai zijn in de nacht van dinsdag op woensdag bij twee personenautos alle vier de banden lek gestoken. Bij twee andere auto`s werden elk 2 banden lek gestoken. De politie onderzoekt de zaak.

Tasjesroof

ROOSENDAAL: Dinsdag heeft een 45-jarige vrouw uit Breda aangifte gedaan van tasjesroof. Op vrijdagmiddag 15 augustus j.l. tussen 12.45 uur en 13.00 uur was de vrouw op de parkeerplaats bij een supermarkt aan de Philipslaan boodschappen aan het inladen in haar auto. Ineens miste zij haar tas die eerst nog aan de winkelwagen hing. In haar tas zaten twee portemonnees met een geldbedrag van ongeveer 320, een identiteitskaart en een aantal pasjes. Verder mist zij ook een portefeuille met haar rijbewijs en kentekenbewijs, een mobiele telefoon en een bos sleutels.

Huiselijk geweld

SINT WILLEBRORD: Dinsdagavond is rond 21.00 uur een 57-jarige inwoner uit Sint Willebrord aangehouden in verband met huiselijk geweld. Hij had zijn vrouw mishandeld. De man is ingesloten en in verzekering gesteld.

Bron: Karen de Groot