Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

http://www.minlnv.nl

MINLNV: Opheffen vervoersbeperkingsgebied Nederweert Zuid

Onderhavige wijzigingsregeling wijzigt de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003 en de Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003. Deze wijzigingen hebben betrekking op het opheffen van het vervoersbeperkingsgebied Nederweert-Zuid en het opheffen van compartiment G. De wijzigingen worden hieronder nader toegelicht.

Op de met Aviaire Influenza (AI) besmette bedrijven gelegen in het vervoersbeperkings-gebied Nederweert-Zuid waarvan de eigenaren hebben aangegeven tot herbevolking met AI-gevoelige dieren over te willen gaan, zijn een aantal weken geleden verklikkerdieren geplaatst. Na een verblijf van 21 dagen op het bedrijf zijn deze dieren op de aanwezigheid van AI klinisch en serologisch onderzocht. Uit dit onderzoek blijkt dat de dieren niet met AI zijn besmet. Dit heeft tot gevolg dat de besmetverklaring van deze bedrijven in het vervoersbeperkingsgebied Nederweert-Zuid kan worden opgeheven. Nu er op de bedrijven in het vervoersbeperkingsgebied Nederweert-Zuid waar de verklikkerdieren zijn geplaatst geen virus meer is aangetroffen, is het vervoersbeperkingsgebied opgeheven. De onderhavige regeling voorziet hierin. Dit betekent dat thans in het opgeheven vervoersbeperkingsgebied het regime van de Tijdelijke regeling vervoers- en exportverbod pluimvee 2003 I geldt.

De grenzen van het vervoersbeperkingsgebied Nederweert-Zuid waren gelijk aan de grenzen van compartiment G (Nederweert). Nu vervoersbeperkingsgebied Nederweert-Zuid vervalt, kan ook compartiment G vervallen. Onderhavige regeling voorziet hierin.

In artikel III is een overgangsbepaling opgenomen. Deze bepaling voorziet er in dat stickers die voorheen voor het niet meer bestaande compartiment G zijn afgegeven binnen 24 uur na inwerkingtreding van de regeling dienen te worden verwijderd en geretourneerd aan het Agentschap LASER of aan een keuringsstation van de RDW Centrum voor voertuigtechniek en informatie.Deze voertuigen behoeven geen reiniging en ontsmetting te ondergaan zoals voorgeschreven in artikel 3, vijfde lid, van de Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003.

Na opheffing van het vervoersbeperkingsgebied Nederweert-Zuid en compartiment G resteren nog enkel het vervoersbeperkingsgebied Gelderse Vallei en compartiment A.
Regeling van de Minister van Landbouw,
Natuur en Voedselkwaliteit van 20 augustus
2003, houdende wijziging van de Regeling
vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003 en
de Regeling compartimentering AI-gevoelige
dieren 2003

Directie Juridische Zaken
TRCJZ/2003/7335

DE MINISTER VAN LANDBOUW, NATUUR EN VOEDSELKWALITEIT,

Gelet op Beschikking 2003/428/EG van de Commissie van de Europese Gemeenschappen van 11 juni 2003 houdende vaststelling van aanvullende maatregelen die moeten worden getroffen voordat de beperkende maatregelen die met betrekking tot aviaire influenza van toepassing zijn op grond van Richtlijn 92/40/EEG van de Raad, worden ingetrokken (PbEG L 144);

Gelet op Richtlijn 92/40/EEG van de Raad van de Europese Gemeenschappen van 19 mei 1992 tot vaststelling van communautaire maatregelen voor de bestrijding van aviaire influenza (PbEG L 167);

Gelet op artikel 10, eerste lid, van Richtlijn 90/425/EEG van de Raad van de Europese Gemeenschappen van 26 juni 1990 inzake veterinaire en zoötechnische controles in het intracommunautaire handelsverkeer in bepaalde levende dieren en produkten in het vooruitzicht van de totstandbrenging van de interne markt (PbEG L 224);

Gelet op de artikelen 15, eerste lid, aanhef en onderdelen b en e, 17, 18, eerste en tweede lid, 29, 30, eerste en derde lid, 31, 77 en 107 van de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren; Gelet op artikel 4.9, eerste lid, Regeling keuring en handel dierlijke producten;

BESLUIT:

Artikel I
Bijlage I, II en III bij de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003 worden vervangen door de in bijlage 1 bij deze regeling opgenomen bijlage I, II en III.

Artikel II
De Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003 wordt als volgt gewijzigd:


---
Artikel 2 wordt als volgt gewijzigd:

1. Het eerste lid komt te luiden:

1. Onverminderd de bepalingen van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003 en de Tijdelijke regeling vervoers- en exportverbod pluimvee 2003 I, is het verboden een vervoereenheid of container te vervoeren ten behoeve van het vervoer van AI-gevoelige dieren, broedeieren of gebruikt strooisel en mest van AI-gevoelige dieren, in compartiment A van of naar een bedrijf waar AI-gevoelige dieren worden gehouden, indien:
a. een vervoereenheid of container niet is voorzien van een overeenkomstig deze regeling rechtmatig afgegeven en aangebracht, voor het betreffende compartiment geldend, kenteken als bedoeld in bijlage II respectievelijk bijlage III;
b. een vervoereenheid of container is voorzien van een ander niet voor het betreffende compartiment geldend kenteken als bedoeld in bijlage II respectievelijk bijlage III.

2. Het tweede lid komt te luiden:

2. Het is verboden een vervoereenheid of container waarvoor een voor compartiment A geldend kenteken is afgegeven, te vervoeren uit compartiment A, ongeacht de bestemming of elders dan in compartiment A aanwezig te hebben.


---

Bijlage I, II en III bij de Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003 worden vervangen door de in bijlage 2 bij deze regeling opgenomen bijlage I, II en III.

Artikel III
In afwijking van artikel 3, vierde lid, van de Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003 wordt een kenteken dat ingevolge artikel 3 van die regeling is afgegeven voor compartiment G verwijderd en binnen 24 uur na inwerkingtreding van deze regeling geretourneerd aan het Agentschap LASER of aan een keuringsstation van de RDW Centrum voor voertuigtechniek en informatie.

Artikel IV
Deze regeling wordt aan de media bekend gemaakt en treedt op 20 augustus 2003, om
17.00 uur, in werking.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

DE MINISTER VAN LANDBOUW, NATUUR
EN VOEDSELKWALITEIT,

Bijlage 1 als bedoeld in artikel I van de Regeling van de Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit van 20 augustus 2003, houdende wijziging van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003 en de Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003

Bijlage I (Gebieden) als bedoeld in artikel 1, onderdeel c, van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003

Vervoersbeperkingsgebied Gelderse Vallei

1. De artikelen 1 tot en met 15 van de regeling zijn van toepassing op het gebied beschreven onder 2.

2. Het gebied is begrensd als volgt:

1. Vanaf de kruising van Afslag 36 (Almere Stad) en de Hoge Vaart, de Hoge Vaart volgend in oostelijke richting tot aan de kruising van de Hoge Vaart met de Larserweg (N302)
2. Larserweg (N302) volgend in zuidelijke richting tot aan Gooise Weg (N305)

3. Gooise Weg (N305) volgend in zuidwestelijke richting tot aan Ganzenweg (N305)

4. Ganzenweg (N302) volgend in zuidoostelijke richting overgaand in Knardijk (N302) overgaand in de Ceintuurbaan (N302) tot aan Afslag 13 (Lelystad).

5. Vanaf Afslag 13 (Lelystad) de A28 volgend in oostelijke richting tot aan de kruising van de A28 met Hierdense Beek (water).
6. Hierdense Beek (water) volgend in zuidelijke richting overgaand in de Leuvenumse Beek (water) tot aan de kruising van de Leuvenumse Beek (water) met Oude Zwolseweg.

7. Oude Zwolseweg volgend in westelijke richting tot aan Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg.

8. Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg volgend in zuidelijke richting tot Staverdenseweg (Staverden).

9. Staverdenseweg (Staverden) volgend in noordoostelijke richting overgaand in Pirkweg, overgaand in Staverdenseweg (Elspeet) tot Uddelerweg (N310).

10. Uddelerweg (N310) volgend in zuidelijke richting overgaand in Elspeterweg (N310) tot aan Aardhuisweg (Uddel)

11. Aardhuisweg (Uddel) volgend in zuidoostelijke richting tot aan Amersfoortseweg (N344).

12. Amersfoortseweg (N344) volgend in oostelijke richting tot aan Jachtlaan (Apeldoorn).

13. Jachtlaan (Apeldoorn) volgend in zuidelijke richting overgaand in Laan van Spitsbergen tot aan Europalaan (N304)
14. Europalaan (N304) volgend in zuidwestelijke richting overgaand in Otterloseweg (N304) overgaand in de Apeldoornseweg (N804) overgaand in de Delenseweg (N804) overgaand in de Hoenderloseweg (N804) tot aan Koningsweg (N311).

15. Koningsweg (N311) volgend in westelijke richting tot aan Koningsweg (N310).

16. Koningsweg (N310) volgend in zuidelijke richting tot aan de Amsterdamseweg (N224) (Arnhem).

17. Amsterdamseweg (N224) (Arnhem) volgend in oostelijke richting tot Zijpendaalseweg.

18. Zijpendaalseweg volgend in zuidelijke richting via het Willemsplein, volgend in zuidelijke richting overgaand in Roermondsplein, overgaand in de Nelson Mandelabrug tot aan rivier de Neder-Rijn.

19. Rivier de Neder-Rijn stroomafwaarts volgen tot aan rivier de Lek.

20. Rivier de Lek volgen in westelijke richting tot aan de veerpont bij Culemborg.

21. Vanaf de veerpont (Culemborg) (de Lek overstekend) de Veerweg volgend in noordelijke richting tot aan Lekdijk.
22. Lekdijk volgend in oostelijke richting tot aan Beusichemseweg.

23. Beusichemseweg volgend in noordwestelijke richting tot aan Nachtdijk.

24. Nachtdijk volgend in noordelijke richting tot aan Tuurdijk.
25. Tuurdijk volgend in oostelijke richting overgaand in Watertorenweg overgaand in Leemkolkweg tot aan Graaf van Lynden van Sandenburgweg (N229).

26. Graaf van Lynden van Sandenburgweg (N229) volgend in noordwestelijke richting overgaand in Werkhovenseweg (N229) overgaand in Schoudermantel (N229) tot aan afslag 19 (Bunnik).
27. Vanaf afslag 19 (Bunnik) de A12 volgend in oostelijke richting tot aan afslag 20 (Driebergen).

28. Vanaf afslag 20 (Driebergen) de Hoofdstraat (Driebergen-Rijsenburg) volgend in noordwestelijke richting overgaand in Driebergseweg tot aan Laan van Beek En Royen (Zeist).
29. Laan van Beek En Royen (Zeist) volgend in noordelijke richting tot aan Krakelingweg.

30. Krakelingweg volgend in noordwestelijke richting overgaand in Oude Woudenbergse Zandweg tot aan Boulevard.

31. Boulevard volgend in noordelijke richting overgaand in Zandbergenlaan (N238) overgaand in de Nieuwe Dolderseweg (N238) overgaand in de Provincialeweg (N238) Den Dolder overgaand in de Dolderseweg tot aan Soestdijkerweg (N234).

32. Soestdijkerweg (N234) volgend in noordoostelijke richting overgaand in Biltseweg (N234)tot aan Amsterdamsestraatweg (N221).
33. Amsterdamsestraatweg (N221) volgend in noordelijke richting tot aan Wakkerendijk (N221)

34. Wakkerendijk (N221) volgend in noordelijke richting tot aan Laarderweg.

35. Laarderweg volgend in westelijke richting tot aan Zuidersingel.

36. Zuidersingel volgend in zuidelijke richting tot aan Afslag 34 (Eemnes).

37. Vanaf Afslag 34 (Eemnes) de A27 volgend in noordelijke richting tot aan Afslag 36 (Almere Stad)

Bijlage II als bedoeld in artikel 4, eerste lid, van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003

Slachthuis en routen als bedoeld in artikel 4, eerste lid, van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003


1. Slachthuis Pingo Poultry Products B.V.
De Hork 1
5431 NS Cuijk
EG nr. 5020

Route:
Vanuit gebied Gelderse Vallei (compartiment A) naar slachterij Pingo Poultry Products B.V. in Cuijk.
De A 50 in zuidelijke richting volgen, vervolgens de A 73 in zuidoostelijke richting volgen tot aan afslag 4 (afslag Cuijk). Aan het einde van de afrit linksaf de Beersebaan op. Vervolgens 1e rotonde rechts en daarna 1e weg links de Beerseweg. deze weg volgen met de bocht mee naar rechts overgaand in de Hork na 500 meter ligt rechts het slachthuis.


2. Slachthuis Klaasen & Co
Schaluinen 1
5111 HB Baarle Nassau
EG nr. 5072

Route:
Vanuit gebied Gelderse Vallei (compartiment A) naar Slachthuis Klaasen & Co:
De A 12 volgen, vervolgens de A 27 volgen in zuidelijke richting, vervolgens de A2 volgen in zuidelijke richting tot aan afslag nr 1 (Vught), aan het einde van de afrit de N65 volgen richting Tilburg, in Berkel Enschot overgaan op de A65 tot aan het knooppunt met de A58 (.De Baars.), vervolgens op A58 via Tilburg richting Breda tot aan afslag nr 12 (Gilze), aan het einde van de afrit de N260 volgen richting Baarle Nassau, in het centrum van Baarle Nassau bij T-splitsing linksaf de N268 op, na ongeveer 2km ligt aan de linkerzijde pluimveeslachthuis Klaasen & Co.


3. G.P. Remkes Pluimveeslachterij
Kweekweg 8
8161 PG Epe
EG nr. 5064

Route:
Vanuit gebied Gelderse Vallei (compartiment A) naar G.P. Remkes Pluimveeslachterij:
Bij Arnhem de A50 op, afslag 27 naar Epe over de N 309, in Epe rechtsaf de Hoofdstraat op overgaand in de St.Jorisweg, overgaand in Brink, overgaand in de Stationsstraat, rechtsaf de Oenerweg op, rechtsaf Hammerstraat volgen overgaand in Kweekweg waar Pluimveeslachterij Remkes gelegen is.

Bijlage III als bedoeld in artikel 4, tweede lid, van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003

Slachterijen als bedoeld in artikel 4, tweede lid, van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003


1. Tomassen Poeliersbedrijf Ermelo
Fokko Kortlanglaan 116
3853 KH Ermelo
EG nr. 5944
Route:
De lokale weg volgen van Hierden naar Harderwijk (de Zuiderzeestraatweg overgaand in de Newtonweg). In Harderwijk de Newtonweg blijven volgen overgaand in de Verkeersweg. Aan eind van de Verkeersweg linksaf (bij rotonde) de Oranjelaan in, die blijven volgen overgaand in de Harderwijkerweg en rechtsaf Fokko Kortlanglaan in.


2. Slachthuis VSE
Weiburglaan 6
3844 KZ Harderwijk
EG nr. 5017
Route:
De lokale weg volgen van Hierden naar Harderwijk (de Zuiderzeestraatweg overgaand in de Newtonweg). In Harderwijk de Newtonweg blijven volgen overgaand in de Verkeersweg en de Verkeersweg overgaand in de Westermeenweg. De Westermeenweg blijven volgen tot aan de Weiburglaan.


3. G. van den Bor Pluimveeslachterij B.V.
Amersfoortseweg 118
3864 NG Nijkerkerveen
EG nr. 5736
Route
De lokale weg volgen van Hierden naar Harderwijk (de Zuiderzeestraatweg overgaand in de Newtonweg). In Harderwijk de Newtonweg blijven volgen overgaand in de Verkeersweg. Aan het eind van de Verkeersweg linksaf (bij rotonde) de Oranjelaan in, die blijven volgen tot oprit A28. A28 op en volgen tot afrit 9 Nijkerk. Berencamperweg volgen richting Nijkerk. Eerste stoplichten links (Hardenbergerweg), eind rechts (Handelsstraat). Handelsstraat afrijden en aan het eind links (Nijverheidsstraat). Weg volgen tot stoplichten, dan rechtsaf Ambachtstraat overgaand in v. Middachtenstraat. Derde kruising rechts Amersfoortseweg op.


4. J. van Ee Pluimveeverwerking
Wolweg 2
3776 LP Stroe
EG nr. 5740
Route:
De lokale weg volgen van Hierden naar Harderwijk (de Zuiderzeestraatweg overgaand in de Newtonweg). In Harderwijk de Newtonweg blijven volgen overgaand in de Verkeersweg. Aan het eind van de Verkeersweg linksaf (bij rotonde) de Oranjelaan in Oranjelaan volgen, overgaand in de Ceintuurlaan. Linksaf de N 302 op, N 302 volgen tot aan de A1, rechtsaf de A1 op richting Amersfoort, afslag 17 (Stroe), linksaf de N 310 op tot aan de Harskamperweg, rechtsaf de Harskamperweg op, aan het einde van de Harskamperweg rechtsaf de Wolweg op. Na ongeveer 80 meter rechts Pluimveeslachterij Jan van Ee.


5. Storteboom Fresh bv
Voorthuizerstraat 148
3881 SL Putten
EG nr. 5016
Route
De lokale weg volgen van Hierden naar Harderwijk (de Zuiderzeestraatweg overgaand in de Newtonweg). In Harderwijk de Newtonweg blijven volgen overgaand in de Verkeersweg. Aan het eind van de Verkeersweg linksaf (bij rotonde) de Oranjelaan in, die blijven volgen tot oprit A28. A28 op en volgen tot afslag Ermelo. Vanaf hier de Harderwijkerweg (N303) volgen in de richting van Ermelo, Harderwijkerweg overgaand in Putterweg, overgaand in Oude Rijksweg volgen. Linksaf Van Geenstraat inslaan. Bij kruising rechtsaf Voorthuizerstraat inslaan, vervolgens eerste weg rechts de Hoge Engweg inslaan waaraan de inrit van de slachterij ligt.

Bijlage 2 als bedoeld in artikel II, onderdeel B, van de Regeling van de Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit van 20 augustus 2003, houdende wijziging van de Regeling vervoersbeperkingsgebieden pluimvee 2003 en de Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003

Bijlage I als bedoeld in artikel 1, onderdeel c, van de Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003

Compartiment A: Gelderse Vallei

1. Vanaf de kruising van Afslag 36 (Almere Stad) en de Hoge Vaart, de Hoge Vaart volgend in oostelijke richting tot aan de kruising van de Hoge Vaart met de Larserweg (N302)
2. Larserweg (N302) volgend in zuidelijke richting tot aan Gooise Weg (N305)

3. Gooise Weg (N305) volgend in zuidwestelijke richting tot aan Ganzenweg (N305)

4. Ganzenweg (N302) volgend in zuidoostelijke richting overgaand in Knardijk (N302) overgaand in de Ceintuurbaan (N302) tot aan Afslag 13 (Lelystad).

5. Vanaf Afslag 13 (Lelystad) de A28 volgend in oostelijke richting tot aan de kruising van de A28 met Hierdense Beek (water).
6. Hierdense Beek (water) volgend in zuidelijke richting overgaand in de Leuvenumse Beek (water) tot aan de kruising van de Leuvenumse Beek (water) met Oude Zwolseweg.

7. Oude Zwolseweg volgend in westelijke richting tot aan Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg.

8. Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg volgend in zuidelijke richting tot Staverdenseweg (Staverden).

9. Staverdenseweg (Staverden) volgend in noordoostelijke richting overgaand in Pirkweg, overgaand in Staverdenseweg (Elspeet) tot Uddelerweg (N310).

10. Uddelerweg (N310) volgend in zuidelijke richting overgaand in Elspeterweg (N310) tot aan Aardhuisweg (Uddel)

11. Aardhuisweg (Uddel) volgend in zuidoostelijke richting tot aan Amersfoortseweg (N344).

12. Amersfoortseweg (N344) volgend in oostelijke richting tot aan Jachtlaan (Apeldoorn).

13. Jachtlaan (Apeldoorn) volgend in zuidelijke richting overgaand in Laan van Spitsbergen tot aan Europalaan (N304)
14. Europalaan (N304) volgend in zuidwestelijke richting overgaand in Otterloseweg (N304) overgaand in de Apeldoornseweg (N804) overgaand in de Delenseweg (N804) overgaand in de Hoenderloseweg (N804) tot aan Koningsweg (N311).

15. Koningsweg (N311) volgend in westelijke richting tot aan Koningsweg (N310).

16. Koningsweg (N310) volgend in zuidelijke richting tot aan de Amsterdamseweg (N224) (Arnhem).

17. Amsterdamseweg (N224) (Arnhem) volgend in oostelijke richting tot Zijpendaalseweg.

18. Zijpendaalseweg volgend in zuidelijke richting via het Willemsplein, volgend in zuidelijke richting overgaand in Roermondsplein, overgaand in de Nelson Mandelabrug tot aan rivier de Neder-Rijn.

19. Rivier de Neder-Rijn stroomafwaarts volgen tot aan rivier de Lek.

20. Rivier de Lek volgen in westelijke richting tot aan de veerpont bij Culemborg.

21. Vanaf de veerpont (Culemborg) (de Lek overstekend) de Veerweg volgend in noordelijke richting tot aan Lekdijk.
22. Lekdijk volgend in oostelijke richting tot aan Beusichemseweg.

23. Beusichemseweg volgend in noordwestelijke richting tot aan Nachtdijk.

24. Nachtdijk volgend in noordelijke richting tot aan Tuurdijk.
25. Tuurdijk volgend in oostelijke richting overgaand in Watertorenweg overgaand in Leemkolkweg tot aan Graaf van Lynden van Sandenburgweg (N229).

26. Graaf van Lynden van Sandenburgweg (N229) volgend in noordwestelijke richting overgaand in Werkhovenseweg (N229) overgaand in Schoudermantel (N229) tot aan afslag 19 (Bunnik).
27. Vanaf afslag 19 (Bunnik) de A12 volgend in oostelijke richting tot aan afslag 20 (Driebergen).

28. Vanaf afslag 20 (Driebergen) de Hoofdstraat (Driebergen-Rijsenburg) volgend in noordwestelijke richting overgaand in Driebergseweg tot aan Laan van Beek En Royen (Zeist).
29. Laan van Beek En Royen (Zeist) volgend in noordelijke richting tot aan Krakelingweg.

30. Krakelingweg volgend in noordwestelijke richting overgaand in Oude Woudenbergse Zandweg tot aan Boulevard.

31. Boulevard volgend in noordelijke richting overgaand in Zandbergenlaan (N238) overgaand in de Nieuwe Dolderseweg (N238) overgaand in de Provincialeweg (N238) Den Dolder overgaand in de Dolderseweg tot aan Soestdijkerweg (N234).

32. Soestdijkerweg (N234) volgend in noordoostelijke richting overgaand in Biltseweg (N234)tot aan Amsterdamsestraatweg (N221).
33. Amsterdamsestraatweg (N221) volgend in noordelijke richting tot aan Wakkerendijk (N221)

34. Wakkerendijk (N221) volgend in noordelijke richting tot aan Laarderweg.

35. Laarderweg volgend in westelijke richting tot aan Zuidersingel.

36. Zuidersingel volgend in zuidelijke richting tot aan Afslag 34 (Eemnes).

37. Vanaf Afslag 34 (Eemnes) de A27 volgend in noordelijke richting tot aan Afslag 36 (Almere Stad)

Bijlage II als bedoeld in artikel 2, eerste en tweede lid, van de Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003

Kentekens voor vervoereenheden
Compartiment A: Gelderse Vallei

Bijlage III als bedoeld in artikel 2, eerste en tweede lid, van de Regeling compartimentering AI-gevoelige dieren 2003

Kentekens voor containers

Compartiment A: Gelderse Vallei

20 aug 03 16:28