Ingezonden persbericht

Wel eens gedacht aan een scooter van de zaak?

ALMERE, 20 augustus 2003-- Stagnerend woon-werkverkeer, files, schaarse en dus dure parkeerplaatsen, slecht functionerend openbaar vervoer. Het kost Nederland al meer dan één miljard euro per jaar. Daarnaast voert de overheid steeds meer kostbare maatregelen in om het milieu te ontlasten en het autogebruik te ontmoedigen zonder extra investeringen te willen doen in goed en efficiënt openbaar vervoer. Door bezuinigingen kunnen straks honderden mensen niet meer op het werk komen omdat buslijnen dreigen te vervallen!

Dit bracht TWEE B.V. op het idee om voor bedrijven scooterconcepten te ontwikkelen die garant staan voor kostenreducerend maatwerk. Of het nu gaat om koop, lease of huur; voor elke organisatie wordt een pasklaar mobiliteitsconcept ontwikkeld met voldoende keuzevrijheid.
Deze mobiliteitsconcepten komen tot stand door een samenwerking met alle Nederlandse scooterimporteurs, alle merken zijn dus leverbaar, met een landelijke dealerorganisatie voor het uitleveren en onderhouden van de scooters, met leasemaatschappij Koops Lease BV en met gerenommeerde verzekerings- en financieringspartners.


Miljoenen arbeidsuren gaan jaarlijks verloren door het in de file staan. Menig automobilist wordt bovendien bij aankomst op de werkplek geconfronteerd met een nieuwe ergernis: zoeken naar een parkeerplaats. Zeker in de stad maar ook op steeds meer bedrijfsterreinen wordt het vinden van een parkeerplaats steeds moeilijker en alsmaar duurder. Bovendien wordt er bij de bouw van nieuwe kantoorgebouwen door de gemeenten steeds minder parkeerruimte vrijgegeven en wordt er verwacht dat bedrijven die zich vestigen zich ook nog met vervoersmanagement gaan bezig houden! Ook het openbaar vervoer biedt geen goed alternatief als men niet bij de voordeur kan opstappen en vlak bij de werkplek kan uitstappen.
De fiets is een oplossing maar eigenlijk alleen geschikt voor kortere afstanden. Er blijft dus nog één slim, voordelig en modern vervoermiddel over dat langs de file rijdt en geen parkeerproblemen kent én snel en comfortabel is: de scooter.


Voor ieder wat wils

Bedrijven kunnen via TWEE B.V. scooters aanschaffen op basis van full operational lease; een all inn concept waarbij naast de scooter ook het onderhoud, Datatag (diefstal preventiesysteem), ART goedgekeurd kettingslot en een All Risk verzekering is inbegrepen.


Bedrijven die willen testen of de scooter een goed alternatief is voor woon/werkverkeer of bedrijfsmatig gebruik, kunnen bij TWEE B.V. één of meerdere scooters huren. Dit kan al vanaf ¤ 150,- per maand.


Voor bedrijven die het mobiliteitsprobleem voor hun werknemers willen oplossen, maar geen budget ter beschikking hebben, is er het TWEE+ PLAN. Een privé lease concept dat aan werknemers de mogelijkheid biedt zelf een scooterpakket samen te stellen. Het maandtarief kan afgestemd worden op de reiskostenvergoeding. Zo kost het de werknemer en het bedrijf niets extra's!.


Tijd is geld

Zeker nu Nederland in een economische recessie verkeert, is tijd geld waard. De concepten van TWEE B.V. zijn uniek en kosten het bedrijfsleven helemaal niets! De communicatie naar het personeel wordt overigens geheel door TWEE B.V. verzorgd.
Het scooterconcept, waarin alle specifieke wensen van het bedrijf zijn verwerkt, kan kosteloos op de site van TWEE B.V. www.twee.info worden geplaatst (indien gewenst met een unieke code) Via bijvoorbeeld intranet of e-mail kan men de medewerkers van deze mogelijkheid op de hoogte stellen en voor de rest handelt TWEE B.V. alle communicatie en aanvragen voor bedrijven af.
Maar de site biedt nog veel meer! Op deze site staan alle scootermodellen overzichtelijk weergegeven en kan men zelf online berekeningen maken of een offerte aanvragen.


Eerst zien, dan geloven

Voor wie eerst kennis wil maken met het fenomeen scooter, organiseert TWEE B.V. scooter opstapdagen bij bedrijven en overheidsinstellingen. Gedurende enkele dagen worden meerdere scooters ter beschikking gesteld zodat een ieder de voordelen en het plezier van de scooter kan ervaren. Zo werden recentelijk opstapdagen gehouden bij Europoint Torens Rotterdam, Siemens Nederland, TPG Post, KLM en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In september worden deze dagen gehouden bij o.a. AMEV in Utrecht, Gemeente Doetinchem, Macaw Nederland BV in Amsterdam en het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken in Den Haag.


Voor informatie: pr@twee.info / 036 - 547 15 78